Antra Stafecka un Ingars Viļums iepriecina klausītājus ar jaunu dziesmu "Krustiem un līkumiem"Mūzika
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 16:30
  • TV3
  • 3

Antra Stafecka un Ingars Viļums iepriecina klausītājus ar jaunu dziesmu "Krustiem un līkumiem"

Jaunā dziesma "Krustiem un līkumiem"

Mūzikas ainavā ir jauns, aizraujošs notikums – Antra Stafecka un Ingars Viļums iepazīstina klausītājus ar savu jauno dziesmu “Krustiem un līkumiem”. Šis skaņdarbs sniedz iespēju ienirt mūziķu unikālajā pasaulē, kas apvieno emocijas un dažādas muzikālās ietekmes.

Albuma "Manas zemes sirds" gaidas

Jaunā dziesma ir daļa no gaidāmā albuma “Manas zemes sirds”, kura izdošana ir plānota 2025. gada martā. Albums solās būt emocionāli piesātināts un veltīts Latvijas daba, mūsu cilvēkiem un ceļiem, pa kuriem ejam ikdienā. Mūziķi paudusi vēlmi izcelt Latvijas skaistumu un bagātību, un šis albums ir solījums, ka klausītājiem ir ko gaidīt.

Plānotā koncerttūre

Līdz ar albuma izdošanu plānota arī koncerttūre, kas dos iespēju klausītājiem klātienē izbaudīt gan jaunās dziesmas, gan iemīļotas skaņas no iepriekšējiem mūziķu projektiem. Šī tūre solās būt emocionāla pieredze, ļaujot klausītājiem tuvāk iepazīt abus māksliniekus un dalīties mirkļos, kas radīs kopīgu mūzikas burvību. Antra Stafecka un Ingars Viļums ar savu radošo pieeju un jauno skaņdarbu noteikti spēs iepriecināt ne tikai viņu esošos fanus, bet arī piesaistīt jaunus klausītājus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas