• 2024. gada 27. augusts 08:53
  • TV3
  • 20

Foto: "Ezīšfests" izvēršas par ballīti, kāda Tallinas ielas pagalmā vēl nav pieredzēta

Vairāk foto skaties šeit

Festivāla "Ezīšfests" noslēgums

Svētdienas, 25. augusta rītā, noslēdzās jau divpadsmitais urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests”. Šī tradīcija ir kļuvusi par neatsveramu daļu no Rīgas kultūras un to baudītāju loks katru gadu paplašinās. Festivāls, kas tradicionāli norisinās Tallinas ielas kvartālā, pulcēja mūzikas un mākslas entuziastus, kuri bija ieradušies piedalīties gan koncertos, gan dažādās radošajās aktivitātēs.

Mūzikas un mākslas aktivitātes

Šogad “Ezīšfests” piedāvāja plašu mūzikas izpildītāju un mākslinieku klāstu. No vietējiem talantiem līdz starptautiskiem viesiem – festivāls piepildīja Tallinas ielas pagalmus ar dzīvīgām melodijām un mākslinieciskām izpausmēm. Apmeklētāji varēja baudīt ne tikai mūziku, bet arī dažādas instalācijas un performances, kas piešķīra festivāla atmosfērai īpašu māksliniecisku raksturu.

Sabiedrības iesaistīšanās

“Ezīšfests” prasmīgi sapludināja kopīgas svinības un interaktīvas aktivitātes, aicinot cilvēkus iesaistīties. Katra aktivitāte veicināja ne tikai radošumu, bet arī kopības sajūtu, kas festivālā valda ik gadu. Bērni varēja piedalīties radošajās darbnīcās, kamēr pieaugušie izbaudīja koncertus un sarunas ar māksliniekiem.

Kopsavilkums: kultūras svētki Rīgā

“Ezīšfests” pierādījis, ka tas nav tikai festivāls, bet arī vieta, kur tiek veidotas attiecības un atmiņas. Šis pasākums ir kļuvis par kultūras lielo svētku simbolu Rīgā, kas ik gadu piesaista apmeklētājus no tuvām un tālām vietām. Tallinas ielas kvartāls vēlreiz pieredzēja brīnišķīgas svinības, kas paliks atmiņā visiem dalībniekiem līdz nākamajam gadam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas