FOTO: pie Ziemeļu mola Liepājā atrasta mirusi sieviete; policija lūdz palīdzību viņas atpazīšanā  Ziņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: pie Ziemeļu mola Liepājā atrasta mirusi sieviete; policija lūdz palīdzību viņas atpazīšanā  

Vairāk foto skaties šeit

Tragiskā atrade pie Ziemeļu mola

2024. gada 17. oktobrī ap pulksten 13.30 Baltijas jūrā pie Ziemeļu mola, Liepājā, tika atrasts mirusi sieviete. Šī traģiskā notikuma izmeklēšanai piesaistīta policija, kura atklājusi, ka līķim nav vardarbīgas nāves pazīmju.

Policijas lūgums par palīdzību

Notikuma rezultātā policija izsludinājusi meklēšanu, lūdzot sabiedrības palīdzību, lai identificētu atrasto sievieti. Iedzīvotāji, kuri varētu sniegt kāda veida informāciju par viņas identitāti vai aprakstu, tiek aicināti sazināties ar vietējām iestādēm.

Sabiedrības reakcija

Šis notikums ir satraucis vietējo kopienu, un Liepājas iedzīvotāji izsaka līdzjūtību un atbalstu iespējamajiem ģimenes locekļiem. Sociālajos tīklos ir izplatīti ziņojumi un aicinājumi dalīties ar informāciju par mirušo sievieti, lai palīdzētu atgūt viņas identitāti.

Likumsargu veiktie pasākumi

Policija nodrošina, ka ir pieņemti visi nepieciešamie pasākumi, lai rūpīgi izmeklētu notikušo gadījumu. Tiek pārbaudītas dažādas versijas un notikuma apstākļi, lai noskaidrotu, kāpēc un kā sieviete nonāca ūdenī. Policija norāda, ka sadarbības ar mediķiem un ekspertu palīdzību būs būtiska šajā procesā.

Nobeigumā

Šādas traģiskas situācijas atgādina par jutību un atbildību attiecībā pret līdzcilvēkiem. Iedzīvotāji ir aicināti būt modriem un sniegt jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā. Mūsu domas ir ar viņas ģimeni un draugiem šajā sērojošajā laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas