FOTO: Zelta rudens krāšņi iekrāsojis Jūrmalu un Ķemeru vēsturisko parkuCeļotprieks
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 14:06
  • TV3
  • 4

FOTO: Zelta rudens krāšņi iekrāsojis Jūrmalu un Ķemeru vēsturisko parku

Vairāk foto skaties šeit

Rudens burvība Jūrmalā

Lapām kļūstot zeltainām un jūras vējam vēsākam, Jūrmala pārvēršas par gleznainu rudens paradīzi. Katra stūrī var sastapt košus krāsu salikumus, kas liecina par zelta rudens iestāšanos. Šis laiks ir īpašs ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī tūristiem, kuri vēlas izbaudīt dabu tās krāšņumā.

Ķemeru vēsturiskā parka skaistums

Zelta rudens krāšņi iekrāsojis arī Ķemeru vēsturisko parku, kur koki un krūmi pārsteidz ar savu daudzveidību un krāsām. Ķemeru parks piedāvā unikālu atmosfēru, kas apvieno dabu un vēsturi. Šajā laikā pastaigas pa parku kļūst par neaizmirstamu pieredzi, kad katrs solis rāda jaunu rudens krāsu paleti.

Fiksēti mirkļi no rudens

Krāšņo rudens rotu iemūžināja Jūrmalas pašvaldības fotogrāfs Artis Veigurs, kura darbi atklāj rudens dabu visā tās krāšņumā. Viņa fotogrāfijas spēj noķert mirkļus, kas ikdienā var palikt nepamanīti. Šie attēli ir lielisks veids, kā dalīties ar skaistumu un sniegt citiem iespēju izjust zelta rudens burvību.

Secinājumi un ieteikumi

Zelta rudens ir laiks, kad dabā valda mierīga un harmoniska atmosfēra. Jūrmalā un Ķemeru parkā ir vērts apmeklēt šīs krāšņās vietas, lai izbaudītu dabu un gūtu iedvesmu. Aicinām visus iziet ārā, ieelpot rudens gaisu un radīt brīnišķīgas atmiņas šajā burvīgajā sezonā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas