Valsts policija meklē pazudušo Ilmar Eeltamm, kurš var atrasties gan Latvijā, gan IgaunijāZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Valsts policija meklē pazudušo Ilmar Eeltamm, kurš var atrasties gan Latvijā, gan Igaunijā

Valsts policija meklē Ilmar Eeltamm

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa amatpersonas ir uzsākušas meklēšanas operāciju 66 gadus vecā Ilmar Eeltamm sakarā, kurš ir pazudis bez vēsts. Saskaņā ar informāciju, pēdējo reizi viņš tika redzēts šī gada 17. oktobrī, mājvieta bija Salacgrīvas apkaime.

Ilmar Eeltamm pēdējā atrašanās vieta

Pazudušais Ilmar Eeltamm bija pēdējo reizi redzēts Salacgrīvā, un ir aizdomas, ka viņš varētu būt devies uz Igauniju vai atrodas Latvijas teritorijā. Policija aicina visus, kuri var sniegt noderīgu informāciju par vīrieša atrašanās vietu, sazināties ar policiju.

Policijas aicinājums sabiedrībai

Policija aicina sabiedrību būt modrai un vērīgi novērot apkārtni. Ja kādam ir informācija par Ilmar Eeltamm, lūdzam nekavējoties ziņot pa tālruni 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī. Jebkura informācija var palīdzēt meklēšanā un atgriezt pazudušo drošībā pie viņa tuviniekiem.

Pazīstams un cienīts sabiedrības loceklis

Ilmar Eeltamm ir pazīstams un cienīts sabiedrības loceklis, un viņa pazušana ir radījusi satraukumu starp tuvākajiem. Policija apzinās, cik svarīgi ir ātri rīkoties tādu situāciju gadījumā, tāpēc tiek izdotas visas nepieciešamās resursi, lai atrastu vīrieti un nodrošinātu viņa drošību. Ir būtiski, ka sabiedrības palīdzība var izrādīties izšķiroša šādās situācijās, tādēļ aicinām visus būt uzmanīgiem un sniegt palīdzību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas