Skeneri jauno vēlēšanu zīmju nolasīšanai izmaksāšot dārgāk; bažu par kavējumiem nav
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 10:54
  • LSM
  • 2

Skeneri jauno vēlēšanu zīmju nolasīšanai izmaksāšot dārgāk; bažu par kavējumiem nav

Ievads

Jauno vēlēšanu zīmju nolasīšanai nepieciešamo skeneru iegāde turpinās, un, kā izrādās, sagaidāms neliels sadārdzinājums. Šo izmaiņu dēļ valdībai vēl būs jālemj par trūkstošo līdzekļu piešķiršanu.

Budžeta jautājumi

Lai gan iepirkums drīz apsteigs savu noslēgumu, šobrīd ir neskaidrība par to, kādi papildus līdzekļi būs nepieciešami šī jauninājuma īstenošanai. Finanšu jautājumi, kas saistīti ar jauno skeneru iegādi, kļūst svarīgāki, bet valdība ir apņēmusies rīkoties ātri, lai nodrošinātu nepieciešamos resursus.

Gatavošanās vēlēšanām

Neskatoties uz finansiālajām bažām attiecībā uz skeneru iegādi, rīkotāji ir pārliecināti, ka tas nekādā veidā neietekmēs gatavošanos gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, kas plānotas nākamgad jūnijā. Viņi norāda, ka visi termiņi tiek ievēroti, un nav bažu par kavējumiem.

Secinājums

Jauno skeneru iegāde ir solis uz priekšu vēlēšanu procesa modernizēšanā, tomēr finanšu jautājumi joprojām paliek aktuāli. Ar valdības atbalstu un rīkotāju apņēmību cerams, ka viss noritēs bez traucējumiem un nodrošinās efektīvu vēlēšanu zīmju nolasīšanu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas