FS "Jelgava" nav zināms krimināllietas saturs, kurā iesaistīts kluba bijušais vārtsargs

FS "Jelgava" izsaka paziņojumu par krimināllietu

Latvijas futbolā ir izcēlies jauns skandāls, kad vakar Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja paziņoja par trīs spēlējošu futbolistu atstādināšanu no jebkādām ar futbolu saistītām darbībām. Starp tiem ir arī viens no kluba FS "Jelgava" spēlētājiem – vārtsargs Edgars Andrejevs, kurš šosezon jau ir piedalījies divās Virslīgas spēlēs.

Kluba nostāja un apgalvojumi

FS "Jelgava" ir izteikusi skaidru nostāju sakarā ar šo skandālu, norādot, ka klubam nav nekāda sakara ar policijas uzsākto krimināllietu, kurā iesaistīts Edgars Andrejevs. Kluba paziņojums atklāj, ka tās vadība vēlas izcelt, ka visi notikumi ir saistīti ar individuālām darbībām un nekādā gadījumā neietekmē kluba reputāciju vai tā dalību Latvijas futbolā.

Reakcija no futbolu sabiedrības

Reakcija no futbolu sabiedrības ir bijusi intensīva, ņemot vērā, ka situācija skar ne tikai futbolistus, bet arī to, kā tiek uztverta apvienība un viņu darbība kopumā. Var tikai minēt, kā lēmums par atstādināšanu atstās ietekmi uz komandas dinamikām un rezultātiem, jo notikumi notiek sezonas vidū.

Nākotnes perspektīvas

Šajā situācijā ir svarīgi sekot līdzi attīstībai un visiem turpmākajiem lēmumiem no LFF un policijas puses. FS "Jelgava" skaidri norādījusi, ka turpinās darbu pie savas komandas un centīsies nodrošināt, ka šādas situācijas vairs neatkārtojas, lai saglabātu kluba reputāciju un ticību līdzjutējiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas