Gailīša vadītā "Syntainics MBC" Bundeslīgā cieš trešo zaudējumu pēc kārtasBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Gailīša vadītā "Syntainics MBC" Bundeslīgā cieš trešo zaudējumu pēc kārtas

Trenera Jāņa Gailīša vadībā

Latvijas basketbola treneris Jānis Gailītis turpina vadīt Vācijas basketbola bundeslīgas klubu "Syntainics MBC", taču, neskatoties uz viņa pieredzi, komanda šobrīd piedzīvo grūtus laikus. Ceturtdien, 3. oktobrī, komanda piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas.

Spēles rezultāts un notikumi

"Syntainics MBC" spēle pret Heidelbergas “MLP Academics” beidzās ar rezultātu 93:108. Spēles gaitā komanda cieta smagus zaudējumus, īpaši pirmajā ceturtdaļā, kurā tika zaudēts 15:30. Lai arī turpmākajos ceturtdaļos "Syntainics MBC" uzlaboja sniegumu, tas nebija pietiekami, lai pagrieztu spēles gaitu. Otrajā ceturtdaļā tika gūti 26 punkti, bet Heidelbergā ar 29 punktiem izdevās nosargāt pārsvaru.

Pārskats par komandas sniegumu

Pēdējās spēles liecina, ka komanda vēl joprojām cīnās ar saviem iekšējiem uzdevumiem un mērķiem. Neskatoties uz daudziem centieniem, "Syntainics MBC" izpildes kvalitāte ir zemāka par gaidīto, kas atspoguļojas arī rezultātos. Šobrīd komanda meklē risinājumus, lai uzlabotu savu spēli, jo situācija virzās uz neapmierinošu.

Nākamie izaicinājumi

Ar domu par nākamajām spēlēm, "Syntainics MBC" ir jāmaina sava pieeja un jāstiprina komandas saliedētība. Jānis Gailītis, kā pieredzējis treneris, noteikti strādās pie taktikas izstrādes, lai sniegtu komandai nepieciešamās norādījumus un motivāciju. Nākamnedēļ gaidāmas jaunās cīņas, kas noskaidros, vai komanda spēs izkļūt no zaudējumu sērijas un sagatavoties jauniem izaicinājumiem Bundeslīgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas