Gludītis ieved "Kandavu/Turību" "Challenger" pusfinālā

Trīspusējas sacensības Makau

Šonedēļ Makau notiek Pasaules tūres "Masters" turnīrs, kurā piedalās labākās 3x3 basketbola komandas no visas pasaules. Latvijas komanda "Kandava/Turība" sniedzies par iespēju iekļūt elite, piedaloties "Challenger" turnīrā, kur sacensību intensitāte ir īpaši augsta. Šī turnīra laikā komanda centīsies izcīnīt trīs vietas prestižajā Pasaules tūres turnīrā.

Uzvara ceturtdaļfinālā

"Kandava/Turība" komanda pamatīgi paveikusi savu darbu ceturtdaļfinālā, ar 21:14 uzvarot Taivānas komandu "Taipei". Spēle bija intensīva, un katrs punkts tika izcīnīts ar milzīgu pūles. Latvijas spēlētāji demonstrēja augstu meistarību, bumba tika kontrolēta ar precizitāti un komandas sadarbība ļāva uzveikt pretiniekus.

Ceļš uz pusfinālu

Pateicoties šai uzvarai, "Kandava/Turība" iekļūst pusfinālā, kas nozīmē iespēju pacīnīties par ceļazīmi uz Makau "Masters" turnīru. Tas būs izaicinājums, un komanda apzinās, ka pretinieki būs vēl stiprāki, tomēr motivācija un apņēmība ir augsta.

Noslēguma vārdi

Latvijas basketbola līdzjutēji ar interesi seko līdzi "Kandava/Turība" sniegumam, cerot uz turpmākām veiksmes stāstiem un iespēju redzēt Latvijas komandu konkurēt starptautiskajā arēnā. Arī nākamais mačs būs izšķirošs un īpaši gaidīts – “Kandava/Turība” būs gatava cīnīties par savu vietu Pasaules tūres augstākajā līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas