HMD Pulse Pro apskats – fifīgs budžetnieksTehnoloģijas
Foto un virsraksts: Kursors
  • 2024. gada 4. oktobris 00:00
  • Kursors
  • 12

HMD Pulse Pro apskats – fifīgs budžetnieks

HMD Pulse Pro: Budžeta Klases Mobilais Telefons

Nesen esmu izpētījis HMD Skyline, kas bija mēģinājums iekarot vidējās klases tirgu, un tagad pienākusi kārta HMD Pulse Pro – jauna budžeta klases iekšējā ierīce. Šis telefons, kurš ir pieejams zem 200 eiro robežas, solās būt interesants variants tiem, kas meklē pieejamu, taču efektīvu mobilo ierīci.

Uzslava par nosaukumu

Sākot ar nosaukumu, jāatzīmē, ka HMD ir izvēlējies viegli iegaumējamus vārdus, nevis garas burtu un ciparu kombinācijas, kas bieži vien datorzinātņu pasaulē izraisa apjukumu. Taču, piekodinātais "Pro" radīs šaubas par tā patieso nozīmi, ņemot vērā pieticīgo tehnisko specifikāciju, kādu šis modelis piedāvā. Jautājums paliek – kas tad būtu pieejams, ja šis modelis nebūtu apzīmēts ar "Pro"?

Izmēģināts ar Bite

Šoreiz jāsaka paldies Bite, jo tieši šis operators nodrošina iespēju iegādāties HMD produktus. Ja esi vēl nekad nav dzirdējis par šo zīmolu, nav jāuztraucas. HMD ir sācis ražot ierīces tikai šogad, taču aiz šī zīmola stāv pieredze, jo uzņēmums jau septiņus gadus iepriekš bija saistīts ar Nokia.

Jaunā laikmeta pieredze

Lai izsistu no prāta nostalģiju par aizgājušajiem Nokia slavas laikiem, HMD nolēmis īstenot jaunu zīmolu un pagriezienu savā darbībā. Jāatzīst, ka ir pienācis jauns laiks, kad inovācijas un tehnoloģiskās izmaiņas notiek strauji, tādēļ ir grūti saglabāt iepriekšējo mītu par bijušajiem "mamutēm". HMD Pulse Pro ir daļa no šī jaunā ceļa. HMD Pulse Pro varētu būt budžeta klases alternatīva, kas, iespējams, spēs pārliecināt tās lietotājus par savām priekšrocībām, pat ja tehniskā specifikācija paliek pieticīga. Laiks rādīs, kā šo modeli novērtēs tirgus un lietotāji.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Kursors portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas