Jaunais ''Blue Jackets'' treneris akcentē komandas mentalitātes izveidi

Jaunais treneris Dīns Evasons piedāvā jaunu pieeju

Savā pirmajā preses konferencē kā Kolumbusas ''Blue Jackets'' galvenais treneris, Dīns Evasons ne tikai sasniedza savu jauno amatu, bet arī izteica skaidrus mērķus un principus, kas vadīs komandas attīstību. Evasons uzsvēra, ka hokeja spēle ir ne tikai fiziska, bet arī garīga, tāpēc viņš plāno pievērst lielu uzmanību komandas mentalitātes veidošanai.

Komandas garīgā pieeja

Evasons akcentēja, ka vienotība ir viens no galvenajiem aspektiem, kas palīdzēs ''Blue Jackets'' sasniegt panākumus. Viņš uzskata, ka, lai komanda varētu izcīnīt uzvaras, katram hokejistam ir jāspēj cīnīties ne tikai par sevi, bet arī par saviem komandas biedriem. “Mums ir jāspēlē kā vienai veselumam. Jebkura izcīņa un kopējais gars ir mūsu panākumu atslēga,” uzsvēra Evasons.

Fokusēšanās uz attiecībām un komandas darbu

Jaunais treneris uzskata, ka attiecības starp spēlētājiem būs ļoti svarīgas, lai veidotu stipru komandu. Evasons plāno rīkot regulāras komandas sapulces un aktivitātes, lai veicinātu komunikāciju un sadarbību starp hokejistiem. “Ja komanda ir vienota, katrs spēlētājs var pilnvērtīgi izpausties uz ledus,” piebilda Evasons.

Skats nākotnē

Dīns Evasons pievērš lielu uzmanību ne tikai spēlēšanai, bet arī attīstībai un izaugsmei. Viņš ir pārliecināts, ka, koncentrējoties uz komandas mentalitāti un sadarbību, Kolumbusas ''Blue Jackets'' būs spējīga cīnīties par augstākām vietām NHL turnīrā. Tādējādi, līdz ar jauno treneru, fani var cerēt uz pozitīvām pārmaiņām un viņu mīļotās komandas panākumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas