Jaunākā laika prognoze: dažviet Latvijā gaidāms -4 grādu salsLaika apstākļi
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 15:14
  • NRA
  • 7

Jaunākā laika prognoze: dažviet Latvijā gaidāms -4 grādu sals

Laika apstākļu prognoze nākamajām dienām

Tuvākajā diennaktī Latvijas debesis būs diezgan skaidras, kas veicinās zemāku temperatūru naktī. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka austrumu rajonos gaisa temperatūra var pazemināties līdz -4 grādiem pēc Celsija.

Temperatūras svārstības

Tāpat jāatzīmē, ka sestdien, 21. oktobrī, tiek prognozēts, ka diena būs mēreni silta. Tas nozīmē, ka pēc aukstās nakts gaidāmas patīkamas un siltas dienas stundas, kas ļaus iedzīvotājiem izbaudīt rudens sauli.

Vēja ietekme uz laika apstākļiem

Lai gan gaiss naktī atdzisīs, jāņem vērā arī vējš, kas var ietekmēt temperatūras sajūtu, padarot to par dzesējošāku. Sagaidāms, ka vējš brāzmainās un tas var radīt papildu aukstuma sajūtu, īpaši naktīs.

Atgādinājums par ziemīgu apģērbšanu

Izvēloties apģērbu nākamajām dienām, iedzīvotājiem ir ieteicams ņemt vērā prognozēto aukstumu naktī. Siltas jakas, cimdu un cepuru valkāšana padarīs pastaigas un citus āra pasākumus patīkamākus, neskatoties uz zemo temperatūru.

Noslēgumā

Rudens laika apstākļi Latvijā ir mainīgi, un vienmēr ir svarīgi sekot līdzi jaunākajām laika prognozēm. Iecietība par dzēlīgu nakti, kas sekos pēc siltām dienām, ir būtiska, lai izbaudītu marsā un dabu šajā gadalaikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas