Jelgavā iereibusi vadītāja naktī māca braukt citai sievietei
Ziņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Jelgavā iereibusi vadītāja naktī māca braukt citai sievietei

Neparastais gadījums Jelgavā

Aizvadītās nedēļas nogalē Jelgavā noticis neparasts incidents, kad piektdienas naktī Valsts policija aizturējusi iereibušu vadītāju, kura nodarbojās ar citu sieviešu mācīšanu braukt. Šis negadījums ne tikai izsist no ikdienas rutīnas, bet arī izraisījis plašu sabiedrības interesi un diskusijas par drošības jautājumiem uz ceļiem.

Policijas iejaukšanās

Policija saņēma izsaukumu par iespējamu transportlīdzekļa vadīšanu zem alkohola ietekmes. Ierodoties notikuma vietā, likumsargiem kļuva skaidrs, ka ne tikai vadītājas rīcība bija bīstama, bet arī viņas nodoms mācīt citu sievieti, kas varēja novest pie vēl lielākām problēmām uz ceļa.

Braukšanas apmācību draudi

Šis gadījums iedvesmoja pārdomas par to, cik pieņemami ir dalīties ar braukšanas zināšanām, kad pašai nav pietiekamu prasmju. Dīvaini, bet saprotami, ir tas, ka iereibusi persona uzņēmās sliktu atbildību par otra cilvēka drošību, kas rada riskus ne tikai viņām abām, bet arī citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Sabiedrības reakcija

Sociālajos tīklos koris uzsākusi diskusiju par šo gadījumu, ar daudziem lietotājiem paužot sašutumu par vadītājas izdarīto. Daudzi apgalvo, ka šādas situācijas uzliek papildus spiedienu uz policiju un ceļu satiksmes drošību, turklāt rosina jautājumus par atbildību, kas jānāk ar vadītāja apliecību. Visi cer uz stingrāku kārtību un apziņu par normatīvo aktīvu ievērošanu uz ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas