• 2024. gada 2. septembris 19:15
  • NRA
  • 12

Jelgavas novada dome ar skumjām paziņo: Mūžībā aizsaukta ilggadēja domes deputāte

Zaudējums Jelgavas novadā

Jelgavas novada dome ir izteikusi skumjas par ilggadējas deputātes un biedrības "Jelgavas novada seniori" vadītājas Intas Savickas aiziešanu mūžībā. 29. augustā notikusi traģiska zaudējuma gadījums, kas atstājis dziļu pēdu gan lokālajā sabiedrībā, gan domes darbā.

Intas Savickas mantojums

Inta Savicka bija ne tikai aktīva politiķe, bet arī kaislīga sabiedriskā darbiniece. Viņas iesaistīšanās Jelgavas novada attīstībā un senioru labklājībā ir atstājusi neaizmirstamu iespaidu uz vietējo kopienu. Viņa bija pazīstama ar savu sirsnību un atbalstu, kas palīdzēja daudziem senioriem justies dzīvotspējīgiem un aktīviem.

Reakcija no sabiedrības un kolēģiem

Jelgavas novada dome, publicējot ziņu par Intas Savickas nāvi sociālajā tīklā "Facebook", saņēma daudzus izteikumus līdzjūtības un atbalsta no sabiedrības. Kolēģi un draugi izsaka sēras un atceras par viņas lieliskajiem sasniegumiem, kas iedvesmoja citus darboties Jelgavas novada labā.

Atmiņas par Intu Savicku

Intas Savickas piemiņa tiks glabāta ikvienā, kurš viņu pazina. Viņas darbs un veltījums Jelgavas novadam paliks dzīvs caur ieguldījumiem, ko viņa veica, lai uzlabotu dzīves kvalitāti novada iedzīvotājiem. Jelgavas novada dome plāno rīkot atceres pasākumu, lai godinātu šīs izcilās sievietes piemiņu un mantojumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas