• 2024. gada 18. augusts 20:00
  • NRA
  • 8

Kā pagatavot gardu virtuli nieka 90 sekundēs

Ātrā risinājuma piesaiste saldumu kārotājiem

Brīdī, kad kārojas kaut kas salds un gards, bet negribas ilgi stāvēt pie plīts, iesakām pagatavot virtuli, kas būs gatavs nieka 90 sekundēs! Šis ātrais un vienkāršais deserts ir ideāls risinājums, ja sveši viesi ir negaidīti ieradušies vai vienkārši gribas ātri iepriecināt sevi ar kādu gardumu.

Recepte formule bez grūtībām

Lai pagatavotu šo gardo virtuļi, jums būs nepieciešami daži pamata sastāvdaļu. Šeit ir vienkārša recepte, kas neprasa nekādus īpašus kulinārijas talantus: - 1 glāze miltu - 2 ēdamkarotes cukura - 1 tējkarote cepamā pulvera - 1/2 tējkarotes sāls - 1/2 glāzes piena - 1 olu - Eļļa cepšanai - Cukura pulveris apkaisīšanai

Pagatavošanas process

1. Sāciet, sajaucot visus sausos sastāvdaļas (miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli) lielā bļodā. 2. Pievienojiet pienu un olu, un visu labi samaisiet, līdz masa ir viendabīga. 3. Uzsildiet eļļu pannā un, kad tā ir karsta, ņemiet vienu karoti mīklas un ielejiet to eļļā. 4. Cepiet 40-50 sekundes no katras puses, līdz virtuli ir zeltaini brūni un kraukšķīgi. 5. Izņemiet no pannas un apkaisiet ar cukura pulveri.

Pasniegšanas iespējas un variācijas

Jūsu ātrais virtulis ir gatavs pasniegšanai! Varat to izrotāt ar dažādiem piedevām, piemēram, siltām ogām, ievārījumu vai pat saldējumu. Šis deserts ir ļoti universāls, tāpēc varat pievienot arī garšvielas, piemēram, kanēli vai vaniļu, lai iegūtu īpašu garšu.

Secinājums

Neaizmirstiet, ka ar šo 90 sekunžu virtuļu recepti jūs vienmēr varat iepriecināt sevi un savus viesus ar ko saldu un gardu. Tas ir ātri, viegli un garšīgi – ideāls saldums ikvienam! Bon appétit!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas