Kalsnavas arborētums aicina uz gada noslēpumaināko "Raganu slotu balli"Pasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 8. oktobris 14:03
  • TV3
  • 8

Kalsnavas arborētums aicina uz gada noslēpumaināko "Raganu slotu balli"

Maģiskā atmosfēra Kalsnavas arborētumā

Kalsnavas arborētums, kas izceļas ar savu bagātīgo floru un fauna, aicina visus interesentus piedalīties gada noslēpumainākajā pasākumā – “Raganu slotu balli”. Šis pasākums notiks 12. oktobrī no pulksten 18, kad naktis kļūst garākas un dienas īsākas, radot ideālu noskaņu maģiskai pastaigai.

Aicinājums piedalīties

Visi, kuriem patīk noslēpumi un burvība, ir aicināti šajā pasākumā. "Raganu slotu balle" ir lieliska iespēja izbaudīt unikālu vakaru, kurā tiks piedāvātas dažādas aktivitātes, rotaļas un iespēja iepazīties ar citiem entuziastiem. Ņem līdzi savu burvju slotu un esi gatavs piedzīvojumiem!

Pasākuma programma

Pasākuma laikā apmeklētāji var gaidīt īpašas interaktīvas izrādes, muzicēšanu un citas aizraujošas aktivitātes, kas nodrošinās neaizmirstamu pieredzi. Arborētums ir radījis burvīgu atmosfēru, kas neapšaubāmi pārsteigs un iepriecinās apmeklētājus visos vecumos.

Ieejas biļetes un informācija

Ieejas biļetes var iegādāties iepriekš, un ieteicams to darīt ātri, jo pasākums solās būt populārs. Vairāk informācijas par biļešu iegādi un pasākuma detaļām var atrast Kalsnavas arborētuma oficiālajā mājaslapā. Neaizmirstiet arī par siltiem apaviem, jo pasākuma laikā būs iespēja pastaigāties pa dārzu un izbaudīt jaunāko rudens noskaņu.

Noslēgumā

Kalsnavas arborētums ar šo pasākumu aicina ikvienu izjust maģiskas brīvdienu vakara sajūtas un kopā svinēt rudens sezonas skaistumu. Nezaudējiet iespēju piedalīties šajā burvīgajā pasākumā, tas noteikti būs neaizmirstams vakars, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas