Kāpēc slavenā radio personība Edgars Kupčs pārcēlās uz dzīvi Rucavā (+VIDEO)Interesanti fakti
Foto un virsraksts: VS
  • 2024. gada 6. oktobris 18:51
  • VS
  • 4

Kāpēc slavenā radio personība Edgars Kupčs pārcēlās uz dzīvi Rucavā (+VIDEO)

Video skaties šeit

Kāpēc Rucava kļuva par jaunajām mājām Edgara Kupča?

Edgars Kupčs, populārā radio personība, ir atradis savai sirdij tuvāku vietu dzīvošanai – Rucavu. Šī pilsēta viņam kļuvusi par iemīļotu galamērķi jau pirms pieciem gadiem, bet uz palikšanu viņš ievācies pēdējos divos. “Joprojām gribu domāt un cerēt, ka vietējo acīs esmu pavisam parasts cilvēks,” saka Edgars, norādot uz to, cik svarīgi viņam ir saglabāt ikdienišķo dzīvi, neskatoties uz savu publisko statusu.

Sabiedriskā dzīve un atpazīstamība

Dažreiz Edgars tiek atpazīts, taču tas neesot tas, pēc kā viņš tiecas. “Arī runāt televīzijā nekad neesmu sapņojis,” viņš stāsta, piebilstot, ka naudas jautājums nav īsti tas, kas mudina cilvēkus tiekties uz televīziju. Savukārt viņam priekšā runāšana ir kā “pieci nervu šoki”. Radio viņš izjūt, ka klausītāji ir neredzami, un tādēļ viņam ir sajūta, ka runājas pats ar sevi.

Žurnālistika un studiju izvēle

Edgars, kurš dzimis un audzis Bauskā, ir veiksmīgi atradis savu ceļu, izvēloties žurnālistiku, neskatoties uz to, ka sākumā nebija drošs par savu izvēli. Viņš apsvēra iespēju mācīties Rīgā, tomēr baidījās pazust lielpilsētā. “Jelgava bija tuvāk, aizbraucis izlūkot, kas tur pieejams,” viņš atceras, paužot, cik grūti ir bijis sākt savu profesionālo ceļu.

Edgara vispārējā attieksme

Sarunas laikā Edgars izrāda sirsnīgu pašironiju, vieglu cinismu un amizantu humoru, runājot par savu ceļu un dzīvi Rucavā. Viņš ir pieradis skriet cauri krūmiem un dzīties pakaļ varas vīriem, lai uzdotu neērtus jautājumus, bet runāšana par sevi viņam ir neraksturīga. Šāds noskaņojums parāda gan viņa pašpārliecību, gan arī pazemību, kas ir vērtīga kvalitāte mūsdienu presē.

Skatieties videointerviju

Galu galā, Edgaram ir daudz, ko piedāvāt Rucavas sabiedrībai, un viņa stāsts ir iedvesmojošs piemērs tam, kā sabalansēt publisko un privāto dzīvi. Skatieties video, lai uzzinātu vairāk par Edgara ceļu un viņa domām par dzīvi Rucavā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas