Ķīnas hokeja izlase "Kurbada" ledus hallei palikusi parādā 12 tūkstošus eiro

LETA ziņas: "Kurbada" ledus hallei palikusi parādā 12 tūkstošus eiro

Lēmums vērsties pie Ķīnas vēstniecības un IIHF tika pieņemts pēc tam, kad ledus hallei "Kurbads" pārstāvji nevarēja saņemt atbildes un samaksu par pakalpojumiem, kas tika sniegti Ķīnas vīriešu hokeja izlasei.

Parāda summa, kas palikusi nemaksāta, sasniedz 12 tūkstošus eiro, un "Kurbada" ledus halle saskaras ar grūtībām nodrošināt ikdienas darbību un uzturēšanu.

Vērsisimies pie Ķīnas vēstniecības un IIHF

"Kurbada" pārstāvji ir izlēmuši meklēt atbalstu, vēršoties pie Ķīnas vēstniecības un IIHF, lai saņemtu maksājumu par veiktajiem pakalpojumiem.

Vēstniecībai un IIHF ir svarīgi rūpēties par uzticību un godprātību savās attiecībās ar citām valstīm un organizācijām, tāpēc ir cerēts, ka šis jautājums tiks atrisināts drīz un "Kurbada" ledus halle saņems savu pelnīto samaksu.

Nākotnes plāni un cerības

Tiesības ir uz savu pusē "Kurbada" ledus halle ir gatava turpināt sniegt pakalpojumus Ķīnas hokeja izlasei un citām komandām, kas vēlas izmantot tās iespējas.

Cerams, ka šis negācijas gadījums nesabojās sadarbības attiecības starp "Kurbadu", Ķīnu un IIHF, un visi iesaistītie spēj atrisināt problēmu konstruktīvā veidā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas