Koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" divos koncertos izskanēs simfoniski krāšņa Mārtiņa Brauna mūzikas programmaAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 23. augusts 12:55
  • TV3
  • 37

Koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" divos koncertos izskanēs simfoniski krāšņa Mārtiņa Brauna mūzikas programma

Koncerts "Pūt, vējiņi!" piesaista mūzikas cienītājus

Koncertdārzā “Pūt, vējiņi!” 24. augustā gaidāmi divi izcili koncerti, kad Liepājas Simfoniskais orķestris dosies uz skatuves, lai prezentētu simfonisku mūzikas programmu, kas veltīta leģendārajam latviešu komponistam Mārtiņam Braunam. Šie koncerti solās būt īsts svētku pasākums, kas apvienos mūzikas mīļotājus un māksliniekus.

Starptautiski atzīti solisti

Koncertu laikā uz skatuves leks talantīgi solisti - Renārs Kaupers, Daumants Kalniņš un Ieva Kerēvica. Katrs no šiem māksliniekiem ir guvis plašu atzinību ne tikai Latvijā, bet arī ārpus valsts robežām. Viņu dalība koncertā vedina uz cerību, ka programmas izpildījumā tiks iekļauti gan klasiskie, gan modernie elementu, kas augstu novērtē Mārtiņa Brauna radošo devumu.

Mārtiņa Brauna mūzika – latviešu kultūras stūrakmens

Mārtiņš Brauns ir viens no spilgtākajiem un iecienītākajiem latviešu mūziķiem, kura darbi ir kļuvuši par neatņemamu mūsu kultūras sastāvdaļu. Viņa mūzika ne tikai izpauž Latvijas tautas garu, bet arī iedvesmo neskaitāmus jaunos artistus visos mākslas virzienos. Šo koncertu programma solās atklāt dažādus mūziķa stila aspektus un sniegt iespēju klausītājiem iepazīt viņa daiļrades bagātību.

Pasākuma organizatori aicina apmeklētājus

Pasākuma organizatori aicina ikvienu mūzikas cienītāju piedalīties šajos koncertos, kuri norisināsies plkst. 14 un plkst. 19. “Pūt, vējiņi!” ir ne tikai koncertu vieta, bet arī ideāls punkts, lai izbaudītu vasaras noskaņas un iegrimtu mūzikā, kas rada emocijas un atmiņas. Biļetes uz koncertiem jau ir pieejamas, un pēc pasākuma varēs baudīt arī citus uzkrītošos kultūras notikumus, kas gaida šajā skaistajā vietā. Mūsu žurnālu komandā esam pārliecināti, ka šis koncerts kļūs par neaizmirstamu pieredzi visiem apmeklētājiem un sniegs iespēju izjust latviešu mūzikas burvību tieši Mārtiņa Brauna izpildījumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas