Koncertsērijā 'Jūrmala Jazz' uzstāsies ievērojamais zviedru trombonists Nils LandgrēnsMūzikas ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 12. aprīlis 12:06
  • Delfi
  • 25

Koncertsērijā 'Jūrmala Jazz' uzstāsies ievērojamais zviedru trombonists Nils Landgrēns

Jūrmala Jazz koncertsērija

Dzintaru koncertzālē 27. aprīlī pulksten 19 koncertu sērijā ''Jūrmala Jazz’’ uzstāsies ievērojamais zviedru trombonists Nils Landgrēns. Šis koncerts ir īpašs notikums mūzikas cienītājiem, jo Landgrēns ir pazīstams ar savu talantu un spēju pārsteigt publiku ar savu mūzikas sniegumu.

Latvijas Radio Bigbends

Koncertā Nils Landgrēns uzstāsies kopā ar Latvijas Radio Bigbandu, kas ir viens no prestižākajiem bigbendiem Latvijā. Šī sadarbība sola būt ne tikai augstas kvalitātes mūzikas priekšnesums, bet arī neaizmirstams koncerts ar spilgtiem un enerģiskiem skaņdarbiem.

Nils Landgrēns - ievērojams mūziķis

Nils Landgrēns ir ievērojams zviedru trombonists un dziedātājs, kurš guvis starptautisku atzinību savā karjerā. Viņš ir spēlējis ar daudziem slaveniem mūziķiem un ir izdevies arī kā solists. Landgrēns ir pazīstams ar savu unikālo stilu un spēju sajaukt dažādas mūzikas žanrus, radot ko pilnīgi unikālu un aizraujošu. Šis koncerts būs iespēja Latvijas mūzikas cienītājiem baudīt kvalitatīvu dzīvo mūziku un izbaudīt Nils Landgrēna talantu uz skatuves. Soļiet uz Dzintaru koncertzāli 27. aprīlī un piedzīvojiet šo neaizmirstamo mūzikas piedzīvojumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas