• 2024. gada 5. septembris 17:06
  • Delfi
  • 7

Kur labāk īrēt, Avena un Fridmana līdzdalība, jaunumi "Vivi" pasažieriem. Aktuālais ekonomikā 5. septembrī

Kur labāk īrēt?

Mūsdienu ātrajā un mainīgajā ekonomikā īres tirgus ir kļuvis par arvien aktuālāku tematu. Jauni dati norāda, ka Rīgā, Tukumā un Liepājā ir pieaugušas īres cenas, padarot to par izaicinājumu daudziem iedzīvotājiem. Finanšu eksperti iesaka rūpīgi izvērtēt īres piedāvājumus un, pirms pieņemt lēmumu, salīdzināt vairākus variantus. Labi, ja iespējams apsvērt arī patēriņa kreditēšanas iespējas, kas var palīdzēt nosegt īres izmaksas.

Avena un Fridmana līdzdalība

Latvijā arvien aktuālāka kļūst uzņēmuma "Avena" un investora Fridmana sadarbība. Šī partnerība ir vērsta uz jaunu kanālu attīstību un esošo pakalpojumu uzlabošanu, kas, iespējams, varētu radīt jaunas iespējas tirgū. Šobrīd tiek runāts par vairāku inovatīvu risinājumu ieviešanu, kas varētu uzlabot uzņēmuma konkurētspēju un piesaistīt jaunos patērētājus.

Jaunumi "Vivi" pasažieriem

5. septembrī "Vivi" paziņoja par vairākām aizraujošām iniciatīvām, kuru mērķis ir uzlabot pasažieru pieredzi. Starp jaunumiem ir jauni pakalpojumi, kas paredzēti, lai padarītu ceļošanu komfortablāku un drošāku, piemēram, papildu transporta iespējas un uzlabota klientu apkalpošana. Pasažieri tiek aicināti iesaistīties aptaujās, lai sniegtu atsauksmes, kas palīdzētu uzņēmumam uzlabot piedāvājumu.

Aktuālais ekonomikā 5. septembrī

Kā ziņo "Delfi Bizness", 5. septembrī ekonomikas situācija Latvijā un pasaulē atkal ir ienākusi sarunu centrā. Naftas cenas turpina svārstīties, ietekmējot transporta nozari un citus biznesa sektorus. Analītiķi prognozē, ka pieaugošās dzīves dārdzības dēļ cilvēku pirktspēja var samazināties, kas var novest pie lētāku preču un pakalpojumu meklēšanas. Sekojiet līdzi jaunumiem un pārmaiņām, kas var ietekmēt jūsu ikdienu un uzņēmējdarbību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas