Kur sirmgalvjiem nav vietas: Flako nāk laukumā un sabojā "Steelers" bilanciCiti sporta veidi — Amerikāņu futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kur sirmgalvjiem nav vietas: Flako nāk laukumā un sabojā "Steelers" bilanci

Flako atgriešanās laukumā

Mūsdienu futbola pasaulē, kur jaunie un talantīgie spēlētāji dominē, Džo Flako, 38 gadus vecais flika, ir patiesi izņēmums. Pavisam nesen pieredzējis kvoterbeks atgriezās laukumā, lai palīdzētu Indianapoles "Colts" komandai, kad tās pamatsastāva spēlētājs, Entonijs Ričardsons, guva traumu. Tika uzskatīts, ka "Colts" būs jāsaskaras ar grūtībām pret Pitsburgas "Steelers", taču Flako pierādīja, ka pieredze un izturība var atspēkot jaunības sparu.

Vēsturiska uzvara

"Džo Flako izdarīja to, kas daudziem liktos neiespējami. Ar precīzu piespēļu izpildījumu un lielisku lēmumu pieņemšanu viņš vadīja 'Colts' uz vēsturisku uzvaru," komentēja eksperti. Viņa veiksmīgā spēle palīdzēja "Colts" svinēt uzvaru ar 27:24, pārtraucot Pitsburgas "Steelers" pozitīvo bilanci, kas līgas ceturtajā nedēļā joprojām tika uzskatīta par vienu no spēcīgākajām.

Steelers bilance un nākotne

Pitsburgas "Steelers", kuri spēlē klātienē, cerēja turpināt nepārtraukto uzvaru sēriju, taču Flako sniegums izrādījās par lielu izaicinājumu. "Mums jāizdara secinājumi par šo spēli," teica "Steelers" galvenais treneris. "Ir jāsaprot, kāpēc mēs nespējām tikt galā ar pieredzējušu spēlētāju, kurš zināja, kā izmantot mūsu vājības."

Visas acis uz nākamo spēli

Tagad, kad "Steelers" ir piedzīvojuši savu pirmo zaudējumu sezonā, visi acis ir pievērstas nākamajai spēlei. Komanda centīsies atgūties un pierādīt, ka Flako uzvara bija tikai izņēmums. Nākamajā sestdienā viņi tiksies ar spēcīgu pretinieku, un šī spēle var kļūt par pagrieziena punktu, lai atkoptos un atgūtu savu vietu cīņā par izslēgšanas spēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas