• 2024. gada 6. maijs 11:27
  • Delfi
  • 11

Latvija ANO pārtikas programmai palestīniešu civiliedzīvotājiem plāno piešķirt 40 000 eiro

Latvija atbalsta ANO pārtikas programmu Palestīnai

Latvija ir apņēmusies piešķirt 40 000 eiro ANO īstenotajai pārtikas programmai palestīniešu civiliedzīvotājiem. Šī lēmuma pamatā ir Ārlietu ministrijas sagatavotais rīkojuma projekts, kas pašlaik tiek apspriests valdībā. Šis finansiālais atbalsts ir domāts, lai palīdzētu mazināt pārtikas nekārtību un nodrošinātu pamatvajadzības šajā konfliktu skartajā reģionā.

Humānā palīdzība Palestīnai

Šis atbalsts ir svarīgs solis Latvijas humānās palīdzības sniegšanā palestīniešiem. ANO pārtikas programma ir viena no galvenajām organizācijām, kas darbojas lai nodrošinātu pārtikas piegādi cilvēkiem, kuri dzīvo konflikta apstākļos. Latvijas ieguldījums palīdzēs uzlabot šo cilvēku dzīves apstākļus un samazināt badu un trūkumu.

Miera celšana un sabiedrības atbalsts

Ārlietu ministrijas lēmums piešķirt finansiālu atbalstu ANO pārtikas programmai Palestīnā ne tikai palīdzēs uzlabot civiliedzīvotāju dzīves kvalitāti, bet arī veicinās miera celšanu un stabilizāciju šajā reģionā. Šāds atbalsts demonstrē, ka Latvija ir ieinteresēta palīdzēt cilvēkiem, kuri dzīvo sarežģītos apstākļos un veicināt pašas ANO mērķus un darbības.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas