Latvijas 3x3 puišu komanda galotnē pieveic igauņus, pēcāk uzvar arī Taizemi

Latvijas 3x3 komanda uzsāk panākumu sēriju

Ungārijas pilsētā Debrecenā notiekošajā FIBA Pasaules kausa izcīņā 3x3 basketbolā U18 izlasēm, Latvijas puišu komanda ir parādījusi apbrīnojamu sniegumu, sākot turnīru ar divām uzvarām. Pirmajā spēlē, kas risinājās pret Igaunijas vienaudžiem, Latvijas komanda izcīnīja uzvaru ar minimālu pārsvaru 13:12.

Spriedze un vienotība galotnē

Spēle pret Igauniju bija pilna spriedzes un emocionālu brīžu, jo abas komandas izrādīja lielu apņēmību. Latvijas basketbolisti, pēc grūta un saspringta spēles, nespējuši ļaut igauņiem izsist sevi no ritma un izcīnījuši uzvaru ar izcilu komandas darbu un precīzu metienu noslēgumā.

Dominēšana pret Taizemi

Otrajā spēlē Latvijas komanda parādīja vēl iespaidīgāku sniegumu pret Taizemi. Ar rezultātu 21:10, Latvijas puiši pārliecinoši pārspēja savus pretiniekus, apliecinot savu spēku un meistarību. Spēle izcēlās ar ātru tempu un augstu punktu gūšanas efektivitāti, kas ļāva Latvijas komandai ieņemt stabilu pozīciju turnīrā.

Optimisma pilni skatieni nākotnē

Ar divām uzvarām pirmajās spēlēs, Latvijas 3x3 puišu komanda ir nostiprinājusi savas izredzes turpināt veiksmīgu dalību FIBA Pasaules kausa izcīņā. Komanda demonstrē lielisku sadarbību un apņēmību, kas solās nest vēl lielākus panākumus tuvākajā nākotnē. Latvijas basketbola fani noteikti ar nepacietību gaida nākamo spēli, kurā varētu turpināt svinēt uzvaras.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas