Latvijas meistarsacīkstes hokejā sāksies ar finālistu "Mogo" un "Zemgales" dueli

Meistarsacīkšu sākums Rīgā

Latvijas atklāto meistarsacīkšu jeb "Optibet" Baltijas hokeja līga ir gatava uzsākt jauno sezonu, un tās pirmais izsistē ir īpaši gaidīts. Šajā sezonā uz ledus tiksies divas spēcīgākās komandas – čempionvienība Rīgas "Mogo" un pavasarī no troņa gāztā Jelgavas "Zemgale".

Spēles detaļas

Saniknotie hokeja fani var sagaidīt aizraujošu dueli, kas norisināsies Juglā, Rīgā. Spēle ir plānota 3. oktobrī, un tās sākums ir paredzēts pulksten 13.30. Fani ir aicināti ierasties klātienē, lai atbalstītu savu komandu, bet tie, kuri nevarēs apmeklēt spēli, var to vērot tiešraidē TV4 kanālā vai vietnē Sportacentrs.com.

Komandu sagatavotība un gaidas

Rīgas "Mogo" pirmssezonas laikā ir gatavojušies, lai aizstāvētu savas čempiona titulu, kamēr Jelgavas "Zemgale" ir motivēta atgūt pozīcijas un pierādīt, ka pavasara neveiksme bija nejaušība. Abas komandas ir pilnas ar talantīgiem spēlētājiem un profesionālu apmācību, kas sola aizraujošu un dinamiski intensīvu spēli.

Dari savu izvēli – Hokejs ir klāt!

Latvijas hokeja fani ir aicināti atbalstīt savas komandas un piedzīvot neaizmirstamu sezonas sākumu. Gaidām uzskatāmus momentus, izcilo komandu cīņas un emocionālus brīžus, kas ir hokeja būtība. Neaizmirstiet, ka katrs vārds un katra uzvara var kļūt par jaunu stāstu hokeja vēsturē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas