Ļebedevs un "Dackarna" - pusfinālā, Kolodinskis beidz sezonu U24 Ekstralīgā

Īsā ievada informācija

Zviedrijas spīdveja sezona turpinās ar lielu spriedzi un negaidītiem pavērsieniem. Šajā nedēļā komandām ir bijusi iespēja cīnīties par iekļūšanu Bauhaus-Ligan čempionāta pusfinālā, un viens no spilgtākajiem šīs cīņas mirkļiem ir saistīts ar latviešu sportista Andžeja Ļebedeva sniegumu.

Andžeja Ļebedeva izcilā sniegšana

Molillas “Dackarna” komanda, kurā spēlē Ļebedevs, ievērojami ir pacēlusi savu spēli ceturtdaļfināla atbildes mačā. Andžeja sniegums bija iespaidīgs – viņš guva 13 punktus un piedalījās 6 braucienos, no kuriem četri beidzās ar 5:1 uzvaru. Šāds sniegums ne tikai palīdzēja “Dackarna” sasniegt pusfinālu, bet arī nostiprināja Ļebedeva pozīcijas kā vienam no komandas pamata pamatā.

Kolodinska sezona noslēgusies

Savukārt, ne visām komandām ir tik veiksmīgs stāsts. Andžeja komandas pretinieki, kuri cīnījās par iespēju iekļūt pusfinālā, ir piedzīvojuši zaudējumu, kas, diemžēl, noslēdz viņu sezonu U24 Ekstralīgā. Kolodinska komandas sniegums visā sezonā ir bijis nevienmērīgs, un šis ceturtdaļfināls bija pēdējā iespēja pacelties augstāk.

Nākotnes perspektīvas

"Ļebedevs un Dackarna" tagad var koncentrēties uz pusfinālu, kur viņiem būs jātiekas ar spēcīgiem pretiniekiem. Andžejs demonstrējis izcilu formu, un fani cer, ka viņš turpinās uzrādīt labus rezultātus. Savukārt Kolodinska komanda nākamajā sezonā noteikti centīsies gūt panākumus un uzlabot savu sniegumu pēc šī neveiksmīgā iznākuma. Spīdveja pasaule noteikti ir emocionāla un pilna pārsteigumu. Mēs sekosim līdzi notikumiem, kamēr dažas komandas turpina rungties par čempionu titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas