Ļebedevs un "Fjelsted" uzzina pretiniekus Dānijas spīdveja līgas finālā

Dānijas spīdveja līgas fināls tuvojas

18. septembrī Holstedas mototrekā notiks Dānijas spīdveja līgas finālčetriniekā sacensības, kurās piedalīsies labākās komandas no regulārā čempionāta. Šis pasākums ir gaidīts ar lielu nepacietību, jo tas noteiks, kuras komandas cīnoties par čempiona titulu izcīnīs savas vietas uz goda pjedestāla.

Ļebedevs un "Fjelsted" komandā

Andžejs Ļebedevs, Latvijas spīdveja zvaigzne, būs starp tiem, kuri pārstāvēs "Fjelsted" komandu finālā. "Fjelsted" izcīnījusi otro vietu regulārajā čempionātā, garantējot sev vietu finālčetriniekā. Ļebedevs ar savu sniegumu ir palīdzējis komandai sasniegt šo prestižo posmu un viņa pieredze noteikti būs liela pārsvara priekšrocība šajā konkurences pilnajā sacensībā.

Jaunie dalībnieki finālčetriniekā

Papildus "Fjelsted" un "Holsted Tigers", kas izcīnīja pirmo vietu regulārajā čempionātā, finālčetriniekā iekļuvušas arī komandas "Slangerup" un "Soenderjylland Elite Speedway" jeb SES. Šo komandu pievienošanās padara finālu vēl interesantāku, jo katra no komandām cīnīsies par iespēju kļūt par Dānijas spīdveja līgas čempioniem, rādīt izcilus rezultātus un demonstrēt savu augsto līmeni.

Gaidāmie izsistīšanās momenti

Fināls solās būt kā apvienojums labākajiem braucējiem un komandām Dānijā. Ikviens spīdveja entuziasts varētu sagaidīt izsistīšanās momentus, kas ne tikai noteiks uzvarētājus, bet arī ļaus redzēt fantastiskas sacensības un adrenalīna pilnas izrādes. Līdzfinansiēta atbalsta laikā šī sacensība kļūs par iepazīšanās platformu gan jaunajiem talantiem, gan pieredzējušajiem sportistiem. Finālmačs Holstedā solās būt izcila izklaide visiem spīdveja faniem, un Andžeja Ļebedeva dalība „Fjelsted” komandā piešķirs tam īpašu asumu. Pēdējo nedēļu laikā spīdveja sabiedrībā valda liels sajūsmas gaidījums, un nerimtīgi sekojam līdzi notikumiem, lai uzzinātu, kura komanda iegūs titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas