Lidostā ievieš dīvainu ierobežojumuPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 16:54
  • NRA
  • 5

Lidostā ievieš dīvainu ierobežojumu

Jaunā ierobežojuma ieviešana

Dunedinas lidosta Jaunzēlandē ir radījusi plašas diskusijas, nosakot neparastu trīs minūšu ierobežojumu apskāvieniem viesiem izlidošanas zonā. Šis lēmums ir saistīts ar vēlmi uzlabot plūsmu lidostā un padarīt izsūtīšanas procesu efektīvāku.

Saudzīgas atvadas

Lidostas vadība norāda, ka ilgie un emocionālie atvadu brīži var traucēt citiem pasažieriem, tāpēc tiek ieteikts izmantot autostāvvietu, lai sniegtu iespēju ilgākām atvadām. Šāds lēmums nav palicis nepamanīts, un daudzi pasažieri jau ir izteikuši savu viedokli par šo ierobežojumu.

Diskusijas sociālajos tīklos

Sociālajos tīklos cilvēki izsaka gan atbalstu, gan kritiku šim jaunajam ierobežojumam. Daži uzskata, ka trīs minūtes ir nepietiekami, lai izrādītu mīlestību un emocionālas izjūtas, bet citi uzskata, ka šis ierobežojums palīdzēs mazināt šķēršļus, kas var rasties, ja pasažieri ilgstoši paliek izlidošanas zonā.

Pasažieru reakcija

Lielākā daļa pasažieru atbalsta lidostas centienus uzlabot plūsmu, taču daži uzskata, ka šāds ierobežojums ir necieņas izpausme pret emocionālo saikni starp mīļajiem. “Kas gan ir trīs minūtes? Tas ir tik maz. Mums ir tiesības atvadīties emocionāli, nevis steigties,” saka kāda no pasažierēm.

Nākotnes perspektīvas

Kaut arī ierobežojums attiecas tikai uz Dunedinas lidostu, ir iespējams, ka šādas iniciatīvas var tikt ieviestas arī citās lidostās visā pasaulē. Diskusijas par līdzīgiem noteikumiem noteikti turpinās, un lidostām būs jāsabalansē drošība un pasažieru emocionālās vajadzības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas