Lielā spīdveja svētki Rīgā sākušies ar SGP2 kvalifikācijas braucieniem

Lielā spīdveja svētki uzsākta Rīgā

Rīga, Latvijas galvaspilsēta, šonedēļ ir kļuvusi par spīdveja kopsavilkumu, jo šeit norisināsies FIM pasaules spīdveja čempionāta U-21 vecuma grupā jeb SGP2 čempionāta kvalifikācijas braucieni. Sportiskais notikums pulcēs ātrākos pasaules spīdveja juniorus, kas cīnās par iespēju piedalīties šovakar gaidāmajās sacensībās - DeWALT FIM Speedway GP2 of Latvia.

SGP2 kvalifikācijas braucieni Biķernieku trasē

Biķernieku trase ir sagatavota spēcīgai konkurencei, un šis notikums ir ieguvis plašu publicitāti ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskajā spīdveja sabiedrībā. Kvalifikācijas braucienos dalībnieki izvēlējās starta numurus, radot papildus intrigu un gaidas par to, kurš no jaunajiem talantiem izcelsies šovakar.

Junioru talanti sacentīsies par uzvaru

Šis pasākums ir iespēja jaunajiem sportistiem pierādīt sevi starptautiskajā arenā. SGP2 čempionāts ir pazīstams ar to, ka sniedz lielisku platformu, lai kāds no jauniem sportistiem katru gadu izsistētos spīdveja pasaules elites līmenī. Pareizi izvēlētu stratēģiju un drosmīgu pieeju sacensībām var pārvērst par nozīmīgu soli uz profesionālās karjeras uzsākšanu.

Sabiedrības atsaucība un gaidas

Gan fani, gan vietējie uzņēmēji ir pozitīvi noskaņoti attiecībā uz pasākumu, jo spīdvejs Latvijā ir kļuvis par nozīmīgu kultūras un sporta daļu. Jau tagad Biķernieku trasē ir jūtama dzirkstele, ko rada kuplie līdzjutēji un pareizās emocijas, kas pavada šādu lielu sporta notikumu. Šovakar noskaidrosim, kurš jauno sportistu loks sevi apliecinās vislabāk, tādejādi iezīmējot iespējamos nākotnes spīdveja zvaigznes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas