"Livonia" treneris Džonsons: "Tiesnesis neraksturīgi daudz piešķīra sodus par labu pretiniekiem"

Spēle, kas raisa emocijas

Pēc aizraujošā un jēgpilnā mača Baltijas Top līgā, kur "Baltic XL/Livonia" komanda izbraukumā piedzīvoja zaudējumu pret Lietuvas čempioniem "Vairas", treneris Nīls Džonsons izteica savas domas par spēli. Spēle bija intensīva un pilna izsistienu, kas lika abām komandām cīnīties par katru punktu. Tomēr, tas nebija tikai spēlētāju sniegums, kas izraisīja Džonsona satraukumu.

Tiesneša loma un sodu piešķiršana

Treneris Džonsons uzsvēra, ka tiesnesis neraksturīgi daudz piešķīra sodus par labu Lietuvas komandai. "Mums radās sajūta, ka tiesāšana nebija objektīva. Daudzi lēmumi, ko pieņēma tiesnesis, bija neizprotamāki un ietekmēja spēles iznākumu," komentēja Džonsons. Šādi soļi, viņaprāt, ievērojami ietekmēja spēles gaitu un viņa komandas morāli.

Spēles plāna izpilde

Džonsons arī atzīmēja, ka "Baltic XL/Livonia" nespēja izpildīt noteikto spēles plānu tik labi, cik viņi vēlējās. “Mums bija izstrādātas konkrētas stratēģijas, taču mēs izskatījāmies nevienmērīgi un neizpildījām to, kas bija nepieciešams uzvarai,” piebilda treneris. Viņa viedoklis liecina par nepieciešamību vairāk strādāt pie taktikas, kas nākotnē varētu palīdzēt uzlabot komandas sniegumu.

Nākotnes perspektīvas

Neskatoties uz zaudējumu, Džonsons paliek optimistisks attiecībā uz nākamajiem mačiem. Viņš uzsvēra, ka komanda ir saskārusies ar izaicinājumiem, taču tas kalpos par mācību pieredzi. "Mums ir jāturpina strādāt, jāizlabo kļūdas un jānosaka mērķi. Katrs mačs ir varavīksne, pēc kuras mēs varam augt kā komanda un kā spēlētāji," teica Džonsons. Šī pieredze, neskatoties uz sāpīgo zaudējumu, kalpos kā pamats, uz kura “Baltic XL/Livonia” var turpināt attīstīties un gūt panākumus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas