LNSO mūziķi aicina piedzīvot tango valdzinājumuMūzikas ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 8. aprīlis 12:16
  • Delfi
  • 17

LNSO mūziķi aicina piedzīvot tango valdzinājumu

LNSO mūziķi aicina piedzīvot tango valdzinājumu

Ceturtdien, 11. aprīlī, pulksten 19 Lielajā ģildē norisināsies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) kamermūzikas cikla koncerts "Tango. Argentīnietis Eiropā". Pasākumā mūziķi ielaidīs klausītājus tango valdzinājumā un aicinās piedzīvot šo kaislīgo deju.

Tango koncerts Lielajā ģildē

LNSO mūziķi sagatavoja īpašu koncertprogrammu, kurā skanēs gan argentīniešu tango komponistu darbi, gan pasaules tango klasika. Pasākumā klātesošie varēs baudīt aizraujošas dejas ritmus un emocionālo mūziku, kas nesīs tālos Argentīnas ielās un leģendārajās tango saliņās.

Kaislīgs tango vakars

LNSO mūziķi sola radīt kaislīgu tango atmosfēru Lielajā ģildē, iepriecinot klausītājus ar savu virtuozitāti un muzikālo talantu. Koncerts "Tango. Argentīnietis Eiropā" solās piedāvāt neaizmirstamu vakaru mūzikas un dejas baudītājiem.

Iespēja piedzīvot tango valdzinājumu

Visi tango mīļotāji un mūzikas entuziasti ir aicināti apmeklēt LNSO tango koncertu Lielajā ģildē un piedzīvot šo kaislīgo mākslas veidu. Pasākums solās iekustināt sirdis un sniegt neaizmirstamas emocijas visiem klātesošajiem. Būs iespēja iemācīties pamata tango soļus un izbaudīt dejas burvību kopā ar LNSO mūziķiem.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas