LTV: Stradiņa slimnīcā nobrukusi elektroniskā sistēmaRīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 20:42
  • NRA
  • 3

LTV: Stradiņa slimnīcā nobrukusi elektroniskā sistēma

Problēmas ar elektronisko sistēmu slimnīcā

Šodien, Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā (PSKUS), tika piedzīvotas nopietnas problēmas ar elektronisko caurlaižu piekļuves sistēmu. Sakarā ar tehniskām neveiksmēm, tika paralizēta piekļuve katram slimnīcas stāvam, radot būtiskus izaicinājumus gan mediķiem, gan pacientiem.

Izsistie personāla lifti un bloķētās durvis

Elektroniskās sistēmas strādāšanas traucējumu dēļ personāla lifti nestrādāja un nebija iespējams atvērt durvis uz dažādām slimnīcas telpām. Tas radīja apgrūtinājumus ārstiem, kas steidzami vajadzēja piekļuvi pacientiem un nepieciešamajām medicīnas iekārtām.

Reakcija no slimnīcas puses

Slimnīcas pārstāvji norādīja, ka tiek veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai novērstu problēmas ar elektronisko sistēmu un atjaunotu tās normālu darbību. Tika uzsvērts, ka mediķi cenšas nodrošināt pacientu drošību un komfortu, neskatoties uz esošo situāciju.

Ietekme uz pacientiem

Pacientiem šādas neērtības rada papildu stresu un satraukumu, kas ir ļoti nevēlama veselības aprūpē. Slimnīca lūdz iedzīvotāju sapratni un pacietību, kamēr tiek risinātas šīs tehniskās nepilnības.

Nākotnes soļi

LTV raidījums "Panorāma" turpinās sekot situācijai un ziņot par atjauninājumiem, kad tikai būs pieejama papildu informācija par notikušo. Slimnīca apņēmās sniegt skaidrojumu par notikušajiem notikumiem un plānotajām darbībām, lai šādas problēmas nākotnē vairs neatkārtotos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas