Ludzānietēm godalgota vieta starptautiskajā handbola turnīrā Lietuvā

Turnīra norise Garļavā

No 31. augusta līdz 1. septembrim Lietuvā, Garļavā, norisinājās pirmssezonas pārbaudes handbola turnīrs, kurā piedalījās divas Latvijas sieviešu komandas - "REIR/Dobele SS" un čempiones "SK Latgols". Šis turnīrs kalpoja kā lieliska iespēja komandu sagatavošanai gaidāmajai sezonai un sniedza priekšstatu par spēlētāju formu un sadarbību laukumā.

Ludzānietes izcīna godalgoto 2. vietu

Izcīnītā 2. vieta ir liels sasniegums ludzānietēm, kas pierādīja sevi kā spēcīgu komandu, gatavojoties jaunajai sezonai. "SK Latgols" spēlētājas šajā turnīrā parādīja izcilus rezultātus, visus turnīra mačus aizvadot ar apņēmību un sportisku garu, kas ļāva tām nonākt līdz finālam.

Dobelei – 4. vieta un mācību iespējas

Savukārt dobelnieces no "REIR/Dobele SS" turnīrā ieņēma 4. vietu. Lai arī rezultāts nav tik pārliecinošs, komanda guva vērtīgu pieredzi un iemaņas, kas būs noderīgas sezonas gaitā. Jāatzīmē, ka šāda veida turnīri ir būtiski komandas saliedētībai un piedāvā iespēju attīstīt taktisko plānu.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Piedalīšanās šajā turnīrā ļāva abām komandām saprast, kurās jomās nepieciešams strādāt un attīstīties. Ludzānietes ar savu rezultātu ir horēt laurus un liecina par handbola popularitātes pieaugumu reģionā. Gan "SK Latgols", gan "REIR/Dobele SS" ar jauniem spēkiem un apņēmību skata uz gaidāmo sezonu, cerot uz vēl lielākiem panākumiem gan Latvijas, gan starptautiskajā līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas