Milāna zaudē jaunpienācējai, čempione "Inter" svin pirmo uzvaru

Inter svin pirmo panākumu sezonā

Milānas "Inter" šodien, 27. augustā, svinēja savu pirmo uzvaru jaunajā Itālijas A sērijas sezonā, apliecinot savas ambīcijas uz titulu aizsardzību. Pašreizējā čempione savā laukumā dominēja pret "Lecce", uzvarot ar rezultātu 2:0. Šī uzvara ļauj "Inter" nostiprināties līgā un uzlabot garastāvokli pēc neveiksmīgā starta.

Milan nepanāk pašu mērķu

Savukārt vicečempione "Milan", kas vērsa sabiedrības uzmanību ar augstiem mērķiem, joprojām ir bez uzvarām divās pirmajās kārtās. Šonedēļ "Milan" ar 1:2 piekāpās B sērijas čempionei "Parma". Komandas rezultāti šobrīd liecina par nopietniem izaicinājumiem, jo spēlētājiem jāpierāda savs potenciāls un jāmeklē risinājumi šajā sarežģītajā situācijā.

Viedokļi un nākotnes izaicinājumi

Futbola eksperti un līdzjutēji šo situāciju vērtē ar bažām. "Milan" nākamajos mačos būs jācīnās par savu godu un cer meklēt ceļu atpakaļ uz uzvarētāju ceļa, savukārt "Inter" var lepoties ar stabilu sniegumu, kas ļauj cerēt uz veiksmīgu sezonu. Pirmajās divās kārtās redzam, cik liela ir konkurence Itālijas A sērijā, un kur katra spēle var izrādīties izšķiroša.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas