• 2024. gada 12. augusts 07:20
  • NRA
  • 8

Militārais analītiķis Mihailo Samuss: Mums un Krievijai laiks ir līdz novembrim

Krievijas un Ukrainas laiks tuvojas beigām

Militārais analītiķis Mihailo Samuss intervijā “Ukrainskaja pravda” skaidro, ka situācija starp Krieviju un Ukrainu kļūst arvien steidzamāka. Viņš uzsver, ka gan Krievijai, gan Ukrainai ir noteikts laika ierobežojums līdz 2024. gada novembrim, kad būs nepieciešama skaidra rīcība un stratēģiskā plānošana. Samuss norāda, ka pēdējā iespēja varētu būt arī līdz 2025. gada februārim.

Potenciālo sarunu nozīme

Samuss uzsvērti min, ka ir svarīgi, lai Ukraina pieņemtu stingru pozīciju potenciālo sarunu jautājumā. Šīs sarunas varētu noteikt nākotnes notikumus reģionā. Viņš aicina uz nestandarta lēmumu pieņemšanu, lai Ukraina varētu pārņemt iniciatīvu no Krievijas, kura, šķiet, turpina meklēt izdevīgākas pozīcijas konfliktā.

Stratēģija un taktika

Analītiķis arī uzsver nepieciešamību pēc pārdomātas stratēģijas un taktikas, lai nodrošinātu, ka Ukraina spēj efektīvi atbildēt uz iespējamajiem Krievijas gājieniem. Viņš iesaka proaktīvu pieeju, negaidot Krievijas rīcību, bet aktīvi meklējot iespējas rīkoties un risināt konfliktu pirms termiņa beigām.

Nākotnes izaicinājumi

Galu galā, Mihailo Samuss brīdina, ka 2024. gads var būt izšķirošs, un abām pusēm būs jāpatur prātā laika ierobežojumi, strādājot pie risinājumiem. Viņš aicina sabiedrību un valdību apziņu, ka laiks ir ierobežots un prasa skaidru un mērķtiecīgu rīcību no Ukrainas puses, lai nodrošinātu drošību un stabilitāti reģionā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas