"Mīlu Latviju un regbiju!": talantīgais šrilankietis Nadēša Vikramanajaka atrod mājas regbija klubā "Livonia"Sports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Mīlu Latviju un regbiju!": talantīgais šrilankietis Nadēša Vikramanajaka atrod mājas regbija klubā "Livonia"

Talantu migrācija uz Latviju

Talantīgais regbija spēlētājs no Šrilankas, Nadēša Vikramanajaka, ir atradis savu vietu Latvijas sporta ainā, pievienojoties regbija klubam "Livonia". Viņa ceļojums uz Latviju sākās ar vēlmi iegūt augstāko izglītību Rīgas Tehniskajā universitātē, taču drīz vien viņš atklāja arī savu kaislību pret regbiju.

Regbija klubs "Livonia" – jaunās iespējas

Reģistrējoties "Livonia" klubā, Vikramanajaka ir ne tikai uzlabojis savas spēles prasmes, bet arī ieguvis iespēju strādāt kopā ar profesionāļiem un citiem talantīgiem spēlētājiem. Regbija klubs ir kļuvis par viņa otro māju,kurā viņš var izpaust savu mīlestību pret sportu un veidot jaunus draugus.

Mīlestība pret Latviju un regbiju

Nadēša atklāja, ka viņa aizraušanās ar regbiju ir tikai pieaugusi dzīvojot Latvijā. “Mīlu Latviju un regbiju!” – tā viņš teica, īpaši izceļot Latvijas kultūras un sporta tradīcijas. Šis entuziasms ne tikai palīdz viņam integrēties sabiedrībā, bet arī veicina sporta attīstību valstī.

Nākotnes plāni un sapņi

Nadēša mērķis ir ne tikai kļūt par labāku spēlētāju, bet arī veicināt regbija popularitāti Latvijā. Viņš cer ar savu pieredzi un talantu iedvesmot jauniešus nodarboties ar šo sporta veidu. Regbija kultūras stiprināšana ir viņa aizraušanās un vēlme veikt pozitīvas izmaiņas Latvijas sporta realitātē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas