MX2 vicečempions Kūnens kļūst par KTM rūpnīcas braucēju MXGP klasēMotoru sports — Moto
Foto un virsraksts: Sportacentrs

MX2 vicečempions Kūnens kļūst par KTM rūpnīcas braucēju MXGP klasē

Jauns posms Kūneņa karjerā

2024. gada MX2 pasaules vicečempions Lukass Kūnens ir pieņēmis nozīmīgu soli savā motociklu sacīkšu karjerā, parakstot līgumu ar prestižo "Red Bull KTM Factory Racing" komandu. Šis solis iezīmē jaunu posmu Kūneņa karjerā, jo nākamgad viņš būs daļa no MXGP klases, sacenšoties ar pasaules labākajiem motobraucējiem.

MX2 panākumi un nākotnes perspektīvas

Lukass Kūnens ir pierādījis savas spējas un talantu, sasniedzot izcilu rezultātu 2024. gada sezonā, kurā izcīnīja vicečempiona titulu MX2 klasē. Viņa panākumi šajā klasē ir liecinājuši par viņa potenciālu un gatavību uzsākt karjeru augstākā līmenī. Šis solis uz MXGP klasi sniegs Kūnenam iespēju sacensties ar pieredzējušiem motobraucējiem un turpināt attīstīt savas prasmes.

KTM komandas atbalsts un iespējas

"Red Bull KTM Factory Racing" ir pazīstama ar savu spēku un panākumiem motociklu sacīkstēs, un Kūnens ir pārliecināts, ka komandas atbalsts palīdzēs viņam sasniegt jaunas virsotnes. KTM ir izstrādājusi vēsturi ar talantīgiem jauniem motociklistiem, un Kūnens noteikti cer sekot šo tradīciju un pierādīt savu vietu starp pasaules labākajiem.

Jaunu izaicinājumu priekšā

Kūnens ir apņēmies izmantot šo iespēju, kā arī sagatavoties jaunajiem izaicinājumiem, kas gaida MXGP klasē. "Es esmu priecīgs par šo iespēju, un esmu gatavs smagi strādāt, lai pierādītu sevi," komentēja Kūnens, izsakot cerības uz veiksmīgu sezonu. Viņa pieredze un talants noteikti dos augstas cerības komandas faniem, kuri gaida viņa debiju jauno sacensību apstākļos. Lukass Kūnens uzsāk savu ceļu MXGP klasē, un visiem jāpievērš uzmanība šim talantīgajam jaunajam motociklistam nākamajās sezonās!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas