• 2024. gada 15. augusts 11:55
  • TV3
  • 13

Nenokavē iespēju fotografēties vairāk nekā 30 saulespuķu laukos – ziedi sasnieguši pilnziedu

Vairāk foto skaties šeit

Saulespuķu lauki neatkārtojamā skaistumā

Saulespuķes Latvijā šobrīd ir sasniegušas pilnziedu, radot burvīgu skatu visapkārt. Šī ir unikāla iespēja ikvienam mīļotājam dabu un fotogrāfiju, jo lauksaimnieku kooperatīvs “Latraps” ir izveidojis vairāk nekā 30 saulespuķu laukus visā Latvijā. Ziedi zied līdz pat 25. augustam, tādēļ apmeklējums jāplāno tūlīt!

Fotografēšanās iespējas un prieks dalīties

Lauku vizītes laikā aicinām ne tikai baudīt saulespuķu krāšņumu, bet arī uzņemt brīnišķīgas fotogrāfijas. Lauksaimnieki mudina dalīties ar saviem iemūžinātajiem mirkļiem sociālajos tīklos, vai nu Instagram, Facebook vai citur, lai radītu prieku un iedvesmu citiem. Ziedu lauki piedāvā lielisku fonu fotogrāfijām, kuras noteikti kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu!

Atbalsts Ukrainas bērnu slimnīcai

Papildus prieka sniegšanai ar fotogrāfijām, šī iniciatīva arī veicina labdarību un palīdzību tiem, kam tā nepieciešama. Lauksaimnieki aicina visus dalīties ar pozitīvajām emocijām un sniegt atbalstu Ukrainas bērnu slimnīcas “Okhmatdyt” atjaunošanai Kijivā. Ar katru uzņemto fotogrāfiju un dalīšanos ar tām, esi daļa no augstāka mērķa – sniegt palīdzību bērniem, kas to visvairāk vajag.

Apmeklē un izbaudi

Iespēja apmeklēt ziedošos saulespuķu laukus ir ne tikai brīnišķīgs veids, kā pavadīt laiku dabā, bet arī iespēja dot savu ieguldījumu labdarībā. Nenokavē šo sezonālo piedzīvojumu, izbaudi skaistumu un palīdzēsim kopā! Svinēsim vasaru, ziedus un cilvēcību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas