• 2024. gada 2. septembris 10:30
  • NRA
  • 12

"Nevarēju pat iedomāties, ka būs tā"; Abu Meri atklāti par ministra darbu

Veselības ministra atklājumi

Veselības ministrs Hosams Abu Meri, atzīmējot savu 50. dzimšanas dienu, dalījies ar atklātām domām par savu darbu un sajūtām, kas viņam radušās šajā laikā. Ministeris atklāja, ka ir ļoti noguris, kas liecina par grūtībām un izaicinājumiem, ar kuriem viņš saskaras ikdienā.

Apsveikumi un emocionāls brīdis

Saņemot apsveikumus no kolēģiem un tuviniekiem, Abu Meri ne tikai svinēja savu dzimšanas dienu, bet arī apdomāja savu ceļu politikā un veselības aprūpes jomā. Emocionālajā brīdī ministrs atklāja dziļas pārdomas par to, cik svarīgas ir viņa ikdienas pūles un atbildība, kas gulstas uz viņa pleciem.

Darba izaicinājumi un personīgā izaugsme

“Nevarēju pat iedomāties, ka būs tā,” viņš teica, atsaucoties uz savām gaidām un realitāti, ar kurām nācies saskarties. Abu Meri norādīja, ka veselības ministrijai ir jārisina daudzi sarežģīti jautājumi un sagaidāmas reformu nepieciešamības, kas viņa darbu padara vēl izaicinošāku.

Uzņēmība un nākotnes plāni

Kaut arī nogurums ir jūtams, ministrs ir apņēmības pilns turpināt strādāt un risināt veselības aprūpes jomas problēmas. Viņš uzsvēra, ka nekad nav zaudējis ticību saviem mērķiem un ir gatavs strādāt, lai uzlabotu Latvijas veselības sistēmu, pat ja ceļš ir grūts.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas