No jaunzirgu treneres par suņu talantu atklājējuZiņas
Foto un virsraksts: Diena

No jaunzirgu treneres par suņu talantu atklājēju

Jaunzirgu trenere pāriet uz suņu talantu atklāšanu

Ances Balode, bijusī jaunzirgu trenere, ir pievērsusies suņu apmācībai un talantu atklāšanai. Viņas pieredze ar jātniekiem un ponijiem tagad tiek pielāgota suņu pasaulei, un viņa ir atklājusi, ka šīs divas disciplīnas var dalīt vairākas līdzības. Viņas mērķis ir ne tikai apmācīt suņus, bet arī palīdzēt suņu īpašniekiem saprast viņu mīluļu potenciālu.

Ar katru suni var strādāt

Ances Balode uzsver, ka līdz šim viņas praksē nav bijis neviena suņa, kurš nebūtu apmācāms. "Katram sunim ir sava unikālā pieeja, bet ar pacietību un pareizu metodi var sasniegt lieliskus rezultātus," viņa saka. Šī pārliecība ir pamats viņas darbam, un viņa aicina citus suņu īpašniekus būt atvērtākiem un ticēt saviem mīluļiem.

Grūtības strādāt ar saimniekiem

Viena no lielākajām grūtībām, ar kurām Ance saskaras, ir strādāt ar suņu saimniekiem. "Visgrūtāk ir mainīt cilvēku ieradumus un domāšanu," viņa atzīst. Dažkārt saimnieki, nesaņemot rezultātus tik ātri, cik vēlētos, kļūst vīlušies un vai nu pārtrauc treniņus, vai arī izvēlas nepareizu pieeju. Ance mudina suņu īpašniekus būt pacietīgiem un atvērties jauniem pārbaudījumiem.

Jauni izaicinājumi un iespējas

Ances pieredze un apņēmība ir radījusi iespējas ne tikai viņai, bet arī suņiem un to īpašniekiem. Viņas darbs ir pierādījums tam, ka nav iespējamu mērķu, ja ir pareizs atbalsts un pratība. Ances talants atklāt suņu potenciālu varētu revolucionizēt suņu apmācību pieeju Latvijā, un viņa ir apņēmusies mācīt cilvēkiem, kā būt labākiem suņu saimniekiem, lai kopīgi sasniegtu izcilus rezultātus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas