Taisons Fjūrijs par gaidāmo revanša cīņu pret Usiku: Nav noslēpums, ka došos ringā, lai viņu nokautētuBokss
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 14:24
  • TV3
  • 4

Taisons Fjūrijs par gaidāmo revanša cīņu pret Usiku: Nav noslēpums, ka došos ringā, lai viņu nokautētu

Taisona Fjūrija vislabākie mērķi

Lielbritānijas boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs, gaidot gaidāmo revanša cīņu pret Ukrainas boksa čempionu Oleksandru Usiku, izteica intensīvas emocijas un skaidroja savu pieeju šim izaicinājumam. Intervijā ar "Undisputed" Fjūrijs uzsvēra, ka viņa mērķis ir skaidrs – viņš plāno ne tikai uzvarēt, bet arī nokautēt pretinieku ringā.

Nokauts kā nepieciešamais priekšnoteikums

Fjūrijs izteica pārliecību, ka, lai gūtu panākumus šajā cīņā, būs nepieciešams veikt efektīvu un pārliecinošu iznīcināšanu. "Nav noslēpums, ka došos ringā, lai viņu nokautētu," sacīja Fjūrijs. Bokseris uzsvēra, ka ikviens cīnītājs saprot, ka nokautēšana ir viens no galvenajiem veidiem, kā nodrošināt uzvaru, it īpaši pret tik prasmīgu pretinieku kā Usiks.

Usika izaicinājums un Fjūrija sagatavošanās

Usiks ir atzīts par vienu no labākajiem smagsvaru bokseriem pasaulē, un viņa stilam ir nepieciešama īpaša pieeja. Tādēļ Fjūrijs aktīvi strādā pie savas sagatavošanās, gan fiziskās, gan psiholoģiskās. "Es apzinos, ka Usiks ir izcils tehniķis un man būs jācīnās ar savu labāko versiju," viņš teica, piebilstot, ka strādā pie sava sitiena spēka un ātruma, lai pārliecinātos, ka cīņa vainagosies ar viņa uzvaru.

Fjūrija pārliecība un cīņu garastāvoklis

Kaut arī gaidāmā cīņa ir saistīta ar milzīgu spriedzi un gaidāmām cerībām, Fjūrijs ir apņēmības pilns un izstaro pārliecību. "Es zinu, ko esmu spējīgs izdarīt. Šī cīņa būs viens no maniem apvainojumiem, un es esmu gatavs dot visu no sevis," viņš teica, izsakot pārliecību par savām spējām un vēlmi pierādīt sevi pret cīņas mākslas grandu. Fjūrija un Usika revanša cīņa solās būt ne tikai spriedzes pilna, bet arī noslogota ar emocionālu intensitāti, un boksa fani jau ar nepacietību gaida šo nozīmīgo notikumu ringā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas