Noriss: "Ja es bremzētu metru vēlāk, būtu notikusi avārija"

Norisa izaicinājums Moncā

Lando Noriss, "McLaren" pilots, pēc aizraujošās sacensības Moncā un sarunām ar komandas vadību ir izteicies par svarīgu momentu savā sniegumā, atzīstot: "Ja es bremzētu metru vēlāk, būtu notikusi avārija." Šis izteikums parāda, cik augsta ir sacensību spriedze un kā sportisti ir spiesti pieņemt ātrus lēmumus, lai nodrošinātu savu un citu drošību trasē.

McLaren atbalsts Lando Norisam

"Izrādījās, ka mēs esam gatavi stāties pretī izaicinājumiem," uzsvēra "McLaren" vadība, komentējot Norisa centienus cīņā par F1 titulu. Pēdējās sacensības uzsvēra komandas apņēmību sniegt atbalstu Norisam, jo viņš kļuva par reālu konkurentu cīņā pret "Red Bull" pilotu Maksu Verstapenu.

Titula cīņa: Noriss pret Verstapenu

Astotie posmi pirms sezonas beigām ir nerakstīti, jo, neraugoties uz nelielo deficītu, tikai 62 punkti šķir Norisu no Verstapena. "McLaren" komanda apzinās, ka šis ir izcils brīdis sniegt stingru atbalstu savam pilotam, kas faktiski var noteikt visu sezonu.

Optimisms par turpmāko

Norisa nepiekāpīgais gars un ambīcijas liek cerēt, ka viņš spēs cīnīties par augstākajiem apbalvojumiem. "Apmierinājums, ka komanda man tic, ir liels stimuls," atzina Noriss. Turpināsim sekot līdzi šai intriģējošajai titula cīņai, jo ārkārtīgi zems punkta starpība viņam sniedz cerību uz lieliem panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas