OHL rupeklim Kristiānam Zeltam kārtējo reizi piespriež diskvalifikācijuSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

OHL rupeklim Kristiānam Zeltam kārtējo reizi piespriež diskvalifikāciju

Diskvalifikācija Kristiānam Zeltam

Optibet hokeja līgas (OHL) kluba Jelgavas "Zemgale"/LBTU uzbrucējam Kristiānam Zeltam kārtējo reizi piespriesta diskvalifikācija. Latvijas Hokeja federācija (LHF) piektdien paziņoja par trīs spēļu sodu, kas noteikts aizvadīto spēļu laikā.

Diskvalifikācijas iemesli

Kā norādījusi LHF, diskvalifikācija bijusi nepieciešama, ņemot vērā Zelta rīcību laukumā. Precīzi iemesli vēl nav publiskoti, taču ir skaidrs, ka šādas soda sankcijas ir kļuvušas kaut kas ierasts šī hokejista karjerā.

Kluba reakcija

Jelgavas "Zemgale"/LBTU vadība līdz šim nav sniegusi oficiālu komentāru par šo situāciju. Tomēr kluba fani un hokeja eksperti ir izteikuši bažas par Zelta disciplinārās rīcības sekām un spēlētāja lomu komandā.

Kristiāna Zelta nākotne

Šī diskvalifikācija ir jau trešā šajā sezonā, kas noteikti rada jautājumus par Zelta nākotni gan klubā, gan kopumā OHL. Spēlētāja reputācija varētu tikt apdraudēta, ja viņš turpinās šādu uzvedību. Daudzi cer, ka hokejists izmantos šo laiku, lai pārdomātu savu rīcību un atgrieztos laukumā ar jaunu apņēmību.

Kopsavilkums

Kristiāna Zelta diskvalifikācija ir vēl viens pierādījums par to, cik svarīga ir disciplīna sportā. Gan hokeja faniem, gan vārdam spēlētājiem ir cerības, ka šī situācija kalpos par mācību ne tikai Zeltam, bet arī citiem spēlētājiem, kuriem ir līdzīgas problēmas. Hokeja sezona turpinās, un fani gaida, kā šī izsistā zvaigzne atgriezīsies laukumā pēc diskvalifikācijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas