Olimpiete Līna Mūze-Sirmā ceļ galdā ķirbju krēmzupu, taču viņas firmas ēdiens esot pīrādziņiMāja un dārzs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Olimpiete Līna Mūze-Sirmā ceļ galdā ķirbju krēmzupu, taču viņas firmas ēdiens esot pīrādziņi

Rudens garšas un sportisti

Rudens ir īstais laiks, kad daba sniedz mums savas gardākās veltes – ķirbjus, sēnes un citus sezonālos produktus. Šī ir iespēja ne tikai baudīt izcilas maltītes, bet arī nodrošināt nepieciešamās barības vielas mūsu sportistiem, kuriem jābūt labā fiziskajā formā.

Olimpietes Līnas Mūze-Sirmās kulinārais ceļojums

Šoreiz mūsu uzmanību ir piesaistījusi šķēpmetēja Līna Mūze-Sirmā, kura ne tikai izcili pārstāv Latviju sportā, bet arī atklāj savas kulinārās prasmes. Viesojoties pie Rimi gardēža Normunda Baranovska, Līna ir nolēmusi meistarklases kārtībā pagatavot gardu krēmzupu no ķirbja. Šis sirsnīgais un barojošais ēdiens ir lielisks veids, kā izcelt rudens garšas un piedāvāt kaut ko veselīgu.

Ēdiens, ko mīl visi

Taču ķirbju krēmzupa nav vienīgā Līnas īpašā recepte. Kā atklāj olimpiete, viņas firmas ēdiens ir pīrādziņi, kurus viņa labprāt gatavo ikdienā. Šie gardumi, kas tiek pildīti ar dažādām sastāvdaļām, ir ne tikai mīļi ģimenei, bet arī sportojošajiem, kuriem nepieciešama papildus enerģija.

Ēdiena gatavošanas nozīme sportā

Līna uzsver, cik svarīgi ir rūpēties par pareizu uzturu. Veselīgas maltītes ne tikai palīdz saglabāt fizisko formu, bet arī sniedz nepieciešamo enerģiju intensīvām treniņu sesijām. Viesojoties pie šefpavāra, olimpiete dalās ar savām kulinārajām noslēpumām, kas viņu pavada ceļā uz panākumiem sportā. Kopumā Līnas Mūze-Sirmās ceļojums kulinārijas pasaulē ir lielisks piemērs tam, kā sportisti var apvienot aktīvu dzīvesveidu ar veselīgu uzturu un baudīt dzīvi pilnībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas