OS kvalifikācijai Rīgā sastāvu paziņo arī Latvijas otrā pretiniece Ukraina

Ukrainas hokeja komandas sastāvs

Šodien Ukrainas Hokeja federācija publiskoja sastāvu 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, kas notiks Rīgā. Latvijas galvaspilsētā no 29. augusta līdz 1. septembrim piedalīsies komandas no dažādām valstīm, tostarp Ukrainas, kas ir Latvijas otrā pretiniece grupā.

Komandas struktūra

Ukrainas valstsvienība ieradusies ar spēcīgu sastāvu: trīs vārtsargiem, astoņiem aizsargiem un 14 uzbrucējiem. Šāda atlase liecina par komandas apņēmību un gatavību cīnīties par ceļazīmēm uz olimpiskajām spēlēm.

Turnīra nozīme

Kvalifikācijas turnīrs ir vitāli svarīgs visām piedalās valstīm, jo tas nosaka, kuras komandas iegūs iespēju 2026. gada olimpiskajās spēlēs. Latvijas hokeja sabiedrībā valda liels uztraukums par šo sacensību, un Ukrainas izlases piedalīšanās noteikti piešķirs turnīram papildu intensitāti.

Gaidāmie mači

Fani no abām valstīm ar nepacietību gaida, lai redzētu, kā viņu komandas sacentīsies uz ledus. Tiek prognozēts, ka sacensības būs saspringtas un emocionālas, jo abas komandas cer uz labu sniegumu un veiksmīgu kvalifikāciju uz olimpisko spēļu turnīru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas