Ostapenko atkāpjas uz 14. vietu WTA rangāTeniss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ostapenko atkāpjas uz 14. vietu WTA rangā

Ostapenko atkarība no WTA ranga

Latvijas sieviešu tenisa līdere Aļona Ostapenko šonedēļ piedzīvojusi ranga kritumu, atkāpjoties no 13. uz 14. vietu, saskaņā ar jaunāko Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) publikāciju. Ostapenko, kurai ir nesenā pieredze Grand Slam turnīros, cīnījās par labāko izsniegumu, taču šīs nedēļas rezultāti neliecina par pozitīvu virzību.

Darjas Semeņistajas kāpums

Pretēji Ostapenko liktenim, Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja liekas, ka ir uz pareizā ceļa. Viņa pakāpusies no 138. uz 129. vietu, kas liecina par viņas snieguma uzlabošanos un potenciālajām nākotnes iespējām. Semeņistaja nesen ir piedalījusies vairākos starptautiskos turnīros un apliecinājusi sevi kā citu spēlētāju nedrīkstam ignorēt.

Izredzes nākotnei

Ostapenko un Semeņistaja, kā divas no vadošajām tenisistēm Latvijā, turpina izcīnīt vietu starptautiskajā tenisā. Abām spēlētājām ir lielas cerības uz uzlabojumiem nākamajā sezonā, īpaši ņemot vērā, ka šobrīd ir palikušas dažas iespējas piedalīties turnīros šajā gadā. Latvijas tenisa apvienība noteikti cer uz viņu panākumiem un nākotnes sasniegumiem, kas varētu atjaunot Latvijas vietu starptautiskajā tenisa élitē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas