• 2024. gada 27. augusts 06:29
  • TV3
  • 6

Otrdien lielākoties gaidāms saulains laiks

Otrdienas laikapstākļu prognoze

Otrdien, 22. oktobrī, Latvijas iedzīvotājiem gaidāms lielākoties saulains laiks. Sinoptiķi prognozē, ka saules stari spīdēs pār valsti, radot patīkamu un siltu atmosfēru. Šāds laiks būs lieliska iespēja iziet dabā un izbaudīt rudens skaistumu.

Temperatūras tendences

Otrdienas laikā gaisa temperatūra svārstīsies no +10 līdz +15 grādiem pēc Celsija. Dienas otrajā pusē, kad saule būs visaktīvākā, gaiss var sasilt pat līdz +16 grādiem, kas būs patīkams pārsteigums rudenim. Rīta stundās var būt vēsāks, tādēļ ieteicams apģērbties siltāk.

Vēja apstākļi

Vietām Latvijā gaidāms viegls un nākamais brāzmains vējš, kas brīžiem var sasniegt 4-8 metrus sekundē. Vējš var krasi palielināt aukstuma sajūtu, tādēļ iesakām ievērot laika apstākļu izmaiņas un pielāgot apģērbu.

Iespējamās aktivitātes

Saulainie laikapstākļi ir ideāls laiks, lai dotos pastaigās dabā, baudītu velosipēdu izsijādus vai organizētu pikniku ar ģimeni un draugiem. Neaizmirstiet, ka rudens ir piepildīts ar krāšņiem skatiem, un šis laiks ir lieliska iespēja fiksēt tomēr lustīgas atmiņas.

Noslēgums

Vieglais un saulainais laiks, kas gaidāms otrdien, noteikti uzlabos noskaņojumu visiem Latvijas iedzīvotājiem. Izmantojiet šo dienu, lai izkļūtu ārā un izbaudītu dabu, kamēr saule silda zemi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas