• 2024. gada 16. augusts 08:19
  • TV3
  • 6

Pēc 10 sezonām NBA karjeru noslēdz bijušais Rodiona Kuruca komandas biedrs Heriss

Herisa karjeras noslēgums

Pēc 10 sezonām Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) basketbolista Džo Herisa karjera ir oficiāli noslēgusies. Šo informāciju ceturtdien savā kontā tīmekļa vietnē “X” apstiprināja “The Athletic” basketbola apskatnieks Šems Šaranja. Herisa lēmums nāk kā pārsteigums daudziem basketbola faniem, kuri sekoja viņa izcelsmei un sniegumam uz laukuma.

Baskethala sasniegumi

Džo Heriss, kurš vislabāk pazīstams ar savu talantu metienu izpildē, ir ne tikai “Visu zvaigžņu spēles” tālmetienu konkursa uzvarētājs, bet arī bijis nozīmīga loma savās komandās, tostarp spēlējot kopā ar Rodionu Kurucu. Viņa precīzā šaušana un laika izjūta tika augsti novērtēta gan fanu, gan komandu vidū. Heriss izcēlās ar to, ka vairākkārt pierādīja savu meistarību pārsteiguma brīžos, nodrošinot komandām uzvaras svarīgās spēlēs.

Herisa mantojums un nākotne

Herisa mantojums basketbolā paliks nepārtraukts, un viņa ietekme noteikti tiks atcerēta. Patiesi talantīgs spēlētājs, viņš iedvesmoja gan savus līdzgaitniekus, gan jaunākās paaudzes basketbolistus. Tagad, kad viņš ir paziņojis par karjeras noslēgumu, daudzus interesē, kas gaida Herisu nākotnē. Vai viņš pievērsīsies trenera lomai, vai turpinās strādāt basketbola nozarē citā virzienā? Tas paliek atklāts, bet skaidrs ir viens – Džo Heriss ir atstājis paliekošu zīmogu profesionālajā basketbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas