• 2024. gada 7. septembris 14:38
  • Delfi
  • 6

"Pillar" pabeidz daudzdzīvokļu projektu "Dreiliņu priedes", vērtē buvniecību citās apkaimēs

Jauna dzīvotņu projekta pabeigšana

Attīstītājs "Pillar" ir pabeidzis un ekspluatācijā nodot daudzdzīvokļu projektu "Dreiliņu priedes", kas ierīkots Ēvalda Valtera ielā 1, Rīgā. Šis projekts ir daļa no uzņēmuma centieniem uzlabot pilsētas dzīves kvalitāti, radot mūsdienīgas un pieejamas mājokļu iespējas galvaspilsētas iedzīvotājiem.

Projekta būtība un priekšrocības

"Dreiliņu priedes" ir veidotas, ņemot vērā mūsdienu prasības un vides ilgtspējības principus. Projekts ietver plašas dzīvokļu iespējas dažādām ģimenēm un dzīvesveidiem, kā arī uzsvērta uzmanība tiek pievērsta apkārtējās vides saglabāšanai. Līdz ar jauno mājokļu būvniecību tiek plānotas arī labiekārtošanas darbi, kas radīs patīkamu un drošu dzīves vidi.

Attīstības plāni citās apkaimēs

"Attīstītājs 'Pillar' šobrīd vērtē iespējas paplašināt savu ietekmi citās Rīgas apkaimēs, balstoties uz pieprasījumu pēc jauniem dzīvokļiem un infrastruktūras uzlabošanas iespējām," teica uzņēmuma pārstāvji. Tiek plānots izvērtēt gan esošās, gan potenciālās vietas, kas varētu kļūt par nākamajiem projektu centriem.

Sabiedrības atsaucība un nākotnes redzējums

"Sabiedrība ir ļoti atsaucīga uz šāda veida projektiem, jo tie sniedz iespēju iegūt kvalitatīvus un pieejamus dzīves apstākļus," norāda uzņēmuma pārstāvji. "Mēs uzskatām, ka ilgtspējīga būvniecība ir ceļš uz nākotni un mēs gatavojamies ieviest vēl vairāk inovatīvu risinājumu mūsu nākamajos projektos." Kopumā "Pillar" apņemas veidot ne tikai dzīvojamās telpas, bet arī aktīvi piedalīties pilsētvides uzlabošanā, kas ir ikviena iedzīvotāja interesēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas