Pirms pārcelšanās uz pagaidu mājvietu Rīgas zoodārzā vēl var apskatīt virkni dzīvniekuIzklaide
Foto un virsraksts: PRESS

Pirms pārcelšanās uz pagaidu mājvietu Rīgas zoodārzā vēl var apskatīt virkni dzīvnieku

Pagaidu mājvieta Rīgas zooloģiskajā dārzā

Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza vadība informē, ka pirms jaunas ekspozīcijas izbūves zoodārzā vēl ir iespēja apskatīt virkni dzīvnieku, kuri uz laiku atradīs mājvietu citviet. Šī ir lieliska iespēja visiem, kas vēlas iepazīt dzīvniekus, pirms tie dosies uz pagaidu mājvietu.

Dzīvnieku pārvietošanas plāni

Saskaņā ar LETA sniegto informāciju, zoodārzs plāno veikt pārvietošanu, lai sagatavotu telpas jaunajai ekspozīcijai. Tas nozīmē, ka apmeklētājiem jāsteidzas, jo daži dzīvnieki drīzumā atstās savu pašreizējo mājvietu. Šī pārvietošanas procesa laikā, zoodārza darbinieki strādās, lai nodrošinātu dzīvnieku ērtības un labklājību, kā arī lai apmeklētājiem būtu iespēja iepazīties ar tiem, kamēr tie vēl ir pieejami.

Apmeklējuma iespējas

Apmeklētāji ir aicināti izmantot šo iespēju, lai tuvāk iepazītu dzīvniekus, kas varētu drīz nebūt apskatāmi Rīgas zoodārzā. Zoodārza vadība iesaka ieplānot vizīti, lai neizlaistu iespēju redzēt savus mīļākos dzīvniekus pirms tiem jāpārvietojas. Pārliecinieties, ka apmeklējat zoodārzu tuvākajā laikā, jo tuvākajās nedēļās, iespējams, notiks nozīmīgas izmaiņas.

Jaunas ekspozīcijas sagaidīšana

Jaunā ekspozīcija, kuras izbūve ir iecerēta, solās piedāvāt aizraujošas un izglītojošas pieredzes visiem apmeklētājiem. Rīgas zooloģiskais dārzs turpina strādāt pie sava attīstības plāna, lai uzlabotu apmeklētāju pieredzi un nodrošinātu dzīvnieku labturību. Šie jauninājumi solās padarīt zoodārza apmeklējumu vēl interesantāku un pievilcīgāku. Aicinām visus zoodārza apmeklētājus izmantot šo pēdējo iespēju sastapt dzīvniekus savā ierastajā vidē, pirms to pārvietošanas uz pagaidu mājvietām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas